Két héttel a megjelenése után máris ingyenes hétvégét kap a Disintegration

Két héttel a megjelenése után máris ingyenes hétvégét kap a Disintegration

Nemhogy a fekete felhők gyűlnek a játék fölött, már a koporsó szögeit ütik be.

A tavalyi Gamescom alkalmával láttuk először igazán részletesen a Disintegration c. játékot, amit egy egész nagy nevekből álló, veterán fejlesztők új csapata hegesztet össze. A V1 Interactive soroai között korábbi Halo, Destiny és Titanfall munkatársakat is találunk, ez pedig meglátszik a játékon is.

Mindez sajnos inkább a minőség negatív oldalán. Alapvetően jól hangzik a sci-fi FPS, lebilincselő történettel és izgalmas multiplayerrel, amit még ráadásként megbolondítanak az RTS, azaz stratégiai elemek. A világ és a dizájn egyértelműen a Halo és a Destiny szerelemgyermeke, de ezzel nem is lenne nagy gond, ha maga a játék élvezetes lenne.

Sajnos nem az. Közel két hete jelent meg a játék, meglehetősen vegyes fogadtatással mind a kritikusok, mind a játékosok részéről. Ezt látta a stúdió is, mivel most hétvégén, július 30. és augusztus 2. között teljesen ingyenesen játszhatunk majd a programmal. Hiszen a Disintegration nem egy f2p játék, kemény 50 eurót kérnek érte, ami egy ilyen kaliberű címnél elképesztően magas.

PS4-en, PC-n és Xboxon is ingyenes játszhatunk majd vele a hétvégén, sőt, ha megtetszik, akkor 40%-os leárazással szerezhetjük majd meg. Nem győzzük hangsúlyozni, mindez két héttel a megjelenése után. Egy próbát mindenképpen megér, de csodát ne várjatok tőle. Sajnos nagyon úgy tűnik, hogy a Disintegration szerverei meglehetősen hamar dezintegrálva lesznek, az utóbbi 24 órában 28 volt  a maximális játékosszám, jelen sorok írásakor pedig összesen 8 játékos merült alá a játék világába.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!