Élőszereplős előzménysorozatot kap a The Witcher  Netflixen

Élőszereplős előzménysorozatot kap a The Witcher Netflixen

1200 évet ugrunk vissza az időben, a legelső witcher történetét ismerhetjük majd meg.

Nem mondjuk, hogy maradéktalanul elégedettek voltunk a Netflixes The Witcher első évadjával, de összességében pozitív nyomot hagyott maga után Geralt történetének első felvonása. A Netflix pedig nem lustálkodik, ha már megvannak a jogaik, akkor készül a folytatás, jön egy animációs sorozat és tegnap egy új, élőszereplős produkciót is bejelentettek.

Kicsit többnek, kicsit hosszabbnak, kidolgozottabbnak kellett volna lennie az első évadnak és a niflgaardiak páncélját újra kellett volna tervezni. Egyébként hozta a hamisítatlan witcher stílust és élményt a Netflixes sorozat, nem meglepő módon már készül is a második évad. Igaz, a koronavírus miatt megcsúsztak a munkálatok, de ha kicsit többet is kell várjunk, biztosan folytatódik majd Geralt és Ciri sztorija.

Sőt, ahogy tegnap megtudtuk egy előzmény sorozat is készül. Az eddigi információk szerint 1200 évvel járunk majd Geralt ideje előtt, amikor az emberek, a tündék és a szörnyek világa összeforrt és megjelent az első witcher. A könyvek és a játékok ismerői már kitalálhatták, hogy több, mint valószínű, hogy a Szférák Együttállásnak idején játszódik mind a hat epizódos spin-off széria.

Declan de Barra írja a forgatókönyvet, az eredetihez hasonlóan itt is Lauren Schmidt Hissrich felel majd a sorozatért, de Andrzej Sapkowski, a The Witcher könyvek írója is a stáb tagja, kreatív tanácsadóként dolgozik majd a szérián. A The Witcher: Blood Origin debütálásának időpontja még ismeretlen, a találgatások szerint a fősorozat második évadja után, azaz körülbelül 2022-ben érkezhet majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!