Steel Hunter 2020: Részletes pálya és jármű bemutató

Steel Hunter 2020: Részletes pálya és jármű bemutató

A World of Tanks egyedi Battle Royale játékba 2020-ban négy alkalommal is visszatér, hogy az őrületbe kergesse a játékosokat.

A World of Tanks hírhedt Battle Royale játékmódja 2020-ban is visszatér, aminek fő történetszála szerint mindenki csak magára számíthat. Igaz, hogy ez valójában szinte minden játékmódra igaz, de talán annyival kiegészíthetjük ezt, hogy ennek a módban csak egy nyertese vagy épp nyertes csapata lehet.

A felturbózott Battle Royale módban a havas kísértetváros Zone 404 után megkapjuk Arzagir 4.04 területet, ami méretében megegyezik elődjével, és számos taktikai manőver végrehajtását teszi lehetővé egy letisztultabb, sivatagi hadszíntéren.

Választható egységek

A módban öt típus közül választhatunk. Ezek a szovjet Varyag (KV-13), az amerikai Raven (T25/2), a brit Harbinger Mk. IV (Cavalier), a német Walküre (VK30.02 D) és a francia Arlequin (AMC 35). 

Varyag

Raven

Harbinger Mk. IV

Walküre

Arlequin

A fotókra kattintva galériánkban szemezgetve vehetitek szemügyre az egyedi egységek különböző fejlesztési irányait.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.