Warzone: Újabb utalás arra, hogy az ötödik szezonban megnyílhat a stadion

Warzone: Újabb utalás arra, hogy az ötödik szezonban megnyílhat a stadion

Ezúttal egy hivatalos Twitter bejegyzés utal arra, hogy az új Warzone szezonban játszható területté válik a stadion belseje.

A Call of Duty: Modern Warfare népszerű Warzone módjának ötödik szezonjáról idáig három teaser videót kaptunk, amik NICKMERCS, TeeP és JackFrags csatornáin debütáltak. Ugyan ezekből a rövid kedvcsinálókból így is elég sok mindenre következtethettünk, de ezúttal még egy tippet kaptunk arról, hogy mi várható az új szezonban.

Ez az ártalmatlannak tűnő tweet a Call of Duty hivatalos Twitter oldaláról elsőnek talán csak egy szokásos bejegyzésnek tűnik, ami egy kis aktivitásra kívánja sarkallni a követőket, de a megfogalmazásból hamar leeshet, hogy itt valószínűleg kicsivel többről van szó.

A korábbi teaser videókból leginkább arra asszociálhattunk, hogy a robbanásoknak hála bejuthatunk bizonyos pontokon, de ez a tweet azt sugallja, hogy a stadion ajtajai is kinyílnak. Bárhogy is legyen, az új szezon augusztus 5-ei startjával első kézből tapasztalhatjuk meg a változtatásokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!