LoL: Megmutatta TF Blade, hogy miért tiltották ki az LPP-ből

LoL: Megmutatta TF Blade, hogy miért tiltották ki az LPP-ből

Maga az érintett mutatta meg a Riot Games hivatalos indokolását a bannal kapcsolatban.

TF Blade neve nem először kerül elő a League Partner Programmal, azaz az LPP-vel kapcsolatban. Márciusban felfüggesztést kapott a népszerű streamer, azonban ez a Riot Games szerint nem volt elegendő visszatartó erő a kanadai felső ösvényes számára.

A "szükséges fejlődést" nem mutatta a streamer, ezért kénytelenek voltak úgy dönteni, hogy egészen 2021 júniusáig kitiltják TF Blade-et az LPP-ből. Ezzel megvonják azokat a privilégiumokat, amik a partnerséggel járnak, de nyitottak arra, hogy visszaállítsák az eredeti állapotot. Minden a Team Liquid cserejátékosán múlik, azonban az biztos, hogy 2021 júniusa előtt nem vizsgálják felül a bannolásról szóló döntést. 

 

Természetesen a Riot álláspontjával kapcsolatban nem rejtette véka véleményét az érintett. 

"Továbbra sem mondják meg, hogy miért bannoltak, csak ködösítenek folyamatosan. Nem szeretem, ha ilyen módon vádolnak meg." - közölte TF Blade.

A toxikus viselkedés egyedi esetei nem válthatják ki a döntéshozóknál, hogy ilyen mértékű büntetést fogalmazzanak meg. TF Blade hónapok óta vissza-visszatért azokhoz a megnyilvánulásokhoz, amivel nem tud azonosulni a Riot, ezért voltak kénytelenek valószínűleg erre a döntésre jutni. A streamert a koreai Riot Games márciusban bannolta, mivel verbális erőszakot követett el a csapattársával szemben. Erre is az volt TF Blade reakciója, hogy a Riot kipécézte magának, és csak emiatt kapja folyamatosan az eltiltásokat és kitiltásokat.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!