Ingyenesen játszható multiplayer módot kaphat a Halo Infinite

Egyelőre a Microsoft megerősítésére várnak a rajongók.

Mindent egy lapra tett fel a Microsoft, ugyanis Master Chief legújabb kalandjaival szeretnék eladni a legújabb konzolgenerációt. Az Xbox Series X nyitócímei közül egyértelműen a Halo Infinite az, ami meggyőzheti a gamereket arról, hogy felesleges a PlayStation 5-ért nyúlni, ha ott a legfrissebb Xbox. Az Xbox Games Showcase bemutató során részletes betekintést engedtek a fejlesztők a lövöldözés játékmenetébe, de sokan úgy gondolják, hogy a látottak alapján semmi értelme az új Halohoz megvásárolni az Series X-t.

A visszajelzések alapján a 343 Industries rá is feküdt arra a projektre, hogy még inkább felturbózzák grafikailag a folytatást. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a demónak és a végleges változatnak nem sok köze lesz egymáshoz, ha kizárólag a megjelenítésre koncentráltok. Ezen kívül is kering egy nagyszerű hír az interneten, ugyanis egy szivárogtatónak sikerült kiderítenie, hogy a Halo Infinite többjátékos módja ingyenesen elérhető lesz mindenki számára. A bevételeket battle pass rendszerrel pótolná a Microsoft, ami ismerős lehet a hatalmas népszerűségnek örvendő Fortnite, Apex Legends és Call of Duty: Warzone hármasból.

A Halo Infinite Xbox Series X-re, PC-re és Xbox One-re is megjelenik majd, Steamen és a Microsoft Store-ban is elérhető lesz. Az előfizetőknek sem kell aggódni, mivel az Xbox Game Passbe is bekerül a játék rögtön, ahogy piacra dobja a kiadó.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!