Hirdetés

Az Origin 12 loadout, ami megváltoztatja a véleményedet a shotgunokról

Az Origin-12 shotgun egyre népszerűbb Warzone-ban, így Jack "jackfrags" Mason is közzétett egy YouTube videót, amiben egy ilyen loadouttal rendez mészárlást.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Dreamhack Open RMR Fall

BIG vs. Heroic

Hirdetés

A Warzone március 10-ei startja óta a shotgun egy olyan fegyvernemnek számít, amit a legtöbben legszívesebben elkerülnek. Ellenben az Origin 12 egyre népszerűbb fegyvernek számít, ami egyre többen próbálnak ki, így a népszerű Call of Duty tartalomgyártó, Jack "jackfrags" Mason is megosztott egy egyedi loadoutot, amivel kifejezetten hatékonyan tudott teljesíteni.

A loadout a gyors mozgást tesz lehetővé, hogy minél hamarabb közelharci szituációban lehessen kamatoztatni a fegyver pusztító erejét. A választott FORGE TAC Impaler és Muzzle Choke attachmentekkel a fegyver hatótávja jelentősen javult, ahogy a lövedékdarabok szórását is egy kis sugarú körön belülre sikerült szorítani.

Továbbá a tus eltávolításával és az 5mW Laser felszerelésével extra mozgékonyságra és pontosságra lehet szert tenni.

"Nem viccelek, de az Origin 12 az új kedvenc fegyverem a játékban." - magyarázza jackfrags videójában

A fegyver hirtelen javulása miatt sokakban felmerült, hogy az Infinity Ward titokban erősítette a fegyvert, de valószínűleg arról van szó, hogy a meta utat tör magának, és egyszerűen szívesen párosítják ezt a shotgunt olyan fegyverekkel, amik messzire is pontosak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • hun_hetek 3 hónapja
    tényleg jó kis fegyver
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés