Emlékeztető: Már csak ma oldhattok fel szelvényeket a Philips OneBlade nyereményjátékra

Emlékeztető: Már csak ma oldhattok fel szelvényeket a Philips OneBlade nyereményjátékra

Viszont néhány perc alatt összegyűjthettek most 250 E1 pontot egy friss küldetéssel.

Július elején a Philips-szel elindítottuk közös nyereményjátékunkat, az Esport1 közösség tagjai között egy Philips OneBlade eketromos borotva kerül kisorsolásra. Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, nem kell mást tenned, mint legalább egy szelvénnyel beszállnod a játékba. Nyereményjáték szelvényeket az Esport1 Piacon lehet feloldani, amennyiben regisztráltál az oldalra, és bizony érdemes körülnézni, ugyanis más finomságok is teremnek ott.

A Philips OneBlade játéka azonban hamarosan véget ér, ma éjfélkor lezárul a szelvények feloldásának lehetősége, de előtte még hoztunk nektek egy küldetést, amellyel kiválthattok még néhány jegyet.

A "Nézd élőben az LEC magyar közvetítését - 2020.07.31-08.01." egy 250 E1 pontot érő küldetés, így legalább két szelvényt még fel tudtok oldani vele az Esport1 Piacon. Viszont ne felejtsétek el a többi feladatot sem, ha még nem végeztetek velük. A heti LoL, CS:GO és VALORANT küldetések egyenként 200 E1 pontot érnek, illetve nemrég a napi EsportGuru küldetés is megjelent 40 E1 pontért!

Előre is sok sikert kívánunk mindenkinek, augusztus 3-án érkezünk a sorsolással!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!