18.0-s HS patch: Ingyen pakkok és új Battlegrounds hős

18.0-s HS patch: Ingyen pakkok és új Battlegrounds hős

Kevesebb mint egy hét van csak hátra az új kiegészítő érkezéséig.

A Blizzard ismét meghozta a játékosok kedvét, hogy elővegyék a Hearthstone-t. Nagyon erős lapokkal érkezik meg augusztus 8-án a Scholomance Academy, a HS következő kiegészítője, nem véletlen rendelték elő a Blizzard legnagyobb örömére a pre-order bundle-öket. Nem kell azonban aggódni azoknak a kártyásoknak sem, akik nem rajonganak a klasszikus játékmódért, ugyanis a Battlegrounds is kapott egy izgalmas frissítést. Itt a 18.0-s patch, ami már aktiválódott a szervereken!

18.0-s Hearthstone frissítés

Új hős: Mr. Bigglesworth

Naxxramas legaranyosabb karaktere, Kel'Thuzad kedvenc házi macskája izgalmas passzívot kapott, ami earlyben bár nem ér semmit, late game-ben simán megnyerheti a meccset Bigglesworth számára. 

Új minionok: Menagerie Mug és Menagerie Jug

A korsó és a kancsó a Zoobotot és a Menagerie Magiciant váltja a Battlegroundsban, utóbbi két lény kikerült a játékmódból. Mindkettő sokkal ígéretesebbnek tűnik első ránézésre, mint elődjeik voltak, a korai szakaszban nyugodtan lehet pickelni őket, ha még nincs meg az a faj, amire a végjátékban szeretnétek építkezni.

Valószínű a HS játékosok többsége annyira nem pörgött rá a BG változtatásokra, de nekik sem kell szomorkodni, mivel a Legendary Questek már a játékban vannak. A Scholomance Academy aktiválódásától elérhetőek lesznek ezek a limitált küldetések, amelyek mindegyike 2 ingyenes pakkal jutalmaz meg az új kiegészítőből. Ez összesen 6 free pakkot jelent, ami nem rossz kezdés a kevesebb arannyal és előrendelt kártyacsomaggal rendelkezők számára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!