Hirdetés

LEC 7. hét beharangozó: Elkapta a fonalat a Fnatic, elképesztően szoros a tabella

Olyan csapatok is beleszólhatnak a nagyok küzdelmébe, amelyek eddig a vert mezőnyben voltak.

Hirdetés

Abszolút kiszámíthatatlan, hogy milyenek a jelenlegi erőviszonyok Európa legerősebb League of Legends bajnokságában. Az FC Schalke 04 közel van ahhoz, hogy csodát műveljen, a G2 Esports továbbra is szenved, az Origen összeomlott a hatodik hétre. Ilyen előjelek mellett vágnak bele a profi e-sportolók, hogy kivívják maguknak a rájátszást érő pozíciókat. Ezek a mérkőzések várnak rátok az LEC 2020 Summer Split 14. és 15. meccsnapján!

Pénteki mérkőzések

18:00 - S04 vs XL

Elképesztő formában van mindkét "kis csapat", parázs meccsre van kilátás. Az FC Schalke 04-nek minden mérkőzését meg kell nyernie, ha bele akar szólni a rájátszásba, az Excel Esports holtversenyben az ötödik, ami kiváló eredmény számukra. Special és Gilius nagyszerű teljesítménnyel rukkolt elő a hatodik héten, ismét bizonyíthatják, hogy az LEC legjobbjai közé tartoznak.

19:00 - MSF vs SK

Papíron a Misfits Gaming az esélytelenebb, de Doss helyett denyk kezd támogató szerepben, ami jó jel lehet a Nyulaknak. Az SK Gaming stabilan ott van a playoffot jelentő helyeken, nem kell túlgondolniuk a dolgukat, akkor nem lehet gondjuk Febivenék ellen.

20:00 - OG vs MAD

Az Origen óriási mélyrepülésbe kezdett két szép győzelem után, mintha kicserélték volna a játékosokat. A MAD Lions begyűjtötte harmadik vereségét is, de még mindig az első helyet foglalják el a tabellán. Ki kell javítaniuk a hibákat Carzzyéknak és akkor biztosan ott lesznek a világbajnokságon.

21:00 - G2 vs VIT

A G2 Esports hatalmasat fordított a Rogue ellen, de továbbra sem mutatnak meggyőző játékot. Szerencséjükre ellenfelük az a Team Vitality lesz, akik összességében még náluk is gyengébben muzsikálnak. Perkznek össze kell szednie magát, mert amit eddig mutat, annak nem sok köze van "Uma Janhoz".

22:00 - RGE vs FNC

A nap meccsén az első és a harmadik találkozik, azaz összecsap a Rogue és a Fnatic. Bár Larssenék eldobták a G2 Esports elleni meccset, sokkal hatékonyabban nyomkodják a billentyűket, mint a tavaszi ezüstérmes. A Fnaticból Bwipón látszik igazán a küzdés, de egy fecske általában nem csinál nyarat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés