Indul az újradolgozott Rangsorolt Csaták 2020/2021-es szezonja

Újragondolt rendszerben és új nyereményekkel startol a Rangsorolt Csaták következő szezonja.

A World of Tanks Rangsorolt Csaták játékmódja sajnos nem örvend túl nagy népszerűségnek annak ellenére, hogy tulajdonképpen "skill alapú MM-ént" funkcionál, hiszen itt csak a legjobb játékosok és a legjobb tankok tudnak labdába rúgni. A tankokra vonatkozó kijelentés ebben a szezonban annyiban módosul, hogy a CW tankok tiltásra kerülnek, így csak kifejleszthető tankokkal 

Az új szezonban sok minden megváltozik, de ami a legfontosabb, hogy könnyebb lesz a haladás, a legjobb játékosokat egy dicsőségfalon kiemelik és két új nyeremény is megjelenik. Az egyik egy Progetto 65 álcastílus, a másik egy Concept 1B tier IX-es amerikai páncélos.

Minden más, ami a Rangsorolt Csatákat illeti marad olyan, mint korábban, tehát tokeneket kell gyűjteni, és a szerzett mennyiség függvényében fejlesztett felszereléseket, sőt akár a tier IX-es nyereménytankot is meg lehet szerezni.

Sok sikert kívánunk minden parancsnoknak az első szezonhoz!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.