Tovább gyűrűzik a NEOM fiaskó - Thorin beszólt, a Rioterek megint csalódtak valamiben

Tovább gyűrűzik a NEOM fiaskó - Thorin beszólt, a Rioterek megint csalódtak valamiben

A NEOM történet még azelőtt véget ért, hogy igazán elkezdődhetett volna. Az viszont biztos, hogy hallunk még róla.

A Riot Games szerdán bejelentette, hogy a LEC egyik legújabb stratégiai partnere a NEOM lesz. A hír persze egyből felkavarta a közösséget, illetve a Riot dolgozói és kommentátorai is kifejezték egyet nem értésüket. Talán az egyik leginkább harsány kritikát Indiana "Froskurinn" Black, a LEC egyik kommentátora és elemzője fejezte ki.

Ez, illetve az ehhez hasonló üzenetek egyébként elborították a Twitter hasábjait. Olyannyira, hogy a Riot átgondolta az álláspontját és egy nappal később bejelentette, hogy a megegyezés nem történik meg. 

Ezzel akár azt is mondhatnánk, hogy véget ér ez a kis intermezzo és elkönyvelhetjük, hogy a közösségnek bizony van olyan hatása, ami akár egy világcég döntését is megfordíthatja. Azonban az egész ezzel nem ér véget. Nemrég Duncan "Thorin" Shields a saját podcastjában beszélt arról, hogy szerinte a kommentátor csapat, köztük különösen Froskurinn csak frázisokat puffogtat, de igazából mégsem csinál semmit. "Ha valaki egy ilyen helyzetbe kerül, ahol ennyire nem ért egyet valamivel, akkor fel kéne mondania, egyébként nem hiteles a történet" - mondta Shields.

Streamable Video

Watch this video on Streamable.

Ezt persze Forskurinn sem hagyta annyiban és nem sokkal később meg is született a válasz. Ezek szerint az állása azért igenis veszélyben volt.

Ismét, ezzel a történet megint véget érhetne, de valami van még hátra, amiről sokat nem tudunk és lehet nem is fogunk tudni. Tegnap a Riot dolgozók Twitterje nem hallgatott el és a legtöbb bizony nem éppen pozitív üzentekkel volt tele. Annyi tuti, hogy volt egy nagyobb állomány értekezlet, ahol valami elhangzott, ami rendesen felkorbácsolta a kedélyeket.

Hogy mégis mi a helyzet, azt nem ismerjük pontosan. Gyakorlatilag csak pletykák keringenek arról, hogy mi történhetett. Talán a következő napok megadják azokat a válaszokat, amiket még nem tudunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!