Erre a hétvégére is van néhány ingyenes játék kínálat több platformon is

A nyár talán legmelegebb időszakát éljük, és ha esetleg nem kint a tűző napon igyekeznéd eltölteni a hétvégét, akkor ez a felhozatal esetleg segíthet egy kicsit színesebbé és izgalmasabbá tenni azt.

Nincs olyan hétvége, melyet ne ragadnának meg a fejlesztők vagy kiadók, hogy ne tegyék elérhetővé szélesebb körben az alkotásaikat mindenki számára. Nincs ez most sem augusztus első napjaiban sem. Először is a két konzol rajongóinak érdemes figyelembe venni, hogy PlayStation Plus és Games with Gold akciói remek címeket biztosítanak most számukra.

PS4

Az egyik egyek közül, amit lehet mot csapatni a Call of Duty: Modern Warfare 2 felújított kampánya. Aki esetleg nem tudná ez a 2009-es kiadású játéknak az modern kori csodagépekre feljavított változata, ezt a single player sztorit imádták akkor és imádják most is a játékosok. Emellett a másik érdekesség az augusztus 4-én debütáló Fall Guys: Ultimate Knockout, azonban az előfizetők már most nyomhatják vele. Ebben az őrületben, amely "meglepő" módon egy Battle Royale stílusú játék, 60 játékos csaphat össze egyszerre, de maradjunk annyiban, hogy a videó sokkal beszédesebb minden szónál:

Xbox One

A másik vonalon mozogva szintén jó hírrel szolgálhatunk, hiszen már szombattól kezdve nyúzható két játék is. Az egyik a 2004-ben kiadott MX Unleashed, amiben a motorás kapja a főszerepet, és emellett nem árt, ha valaki jó kaszkadőr is, mert bizony a mutatványokkal kell pontokat szerezni. A másik egy merőben más stílusú cím, hiszen egy magával ragadó látványvilággal megáldott akció-rpg-ről van szó. Itt az a cél, hogy a véletlenszerűen létrehozott szigeteket kell felfedezni, és nem árt ha megszórjuk erődökkel, mert azért lesznek ellenlábasok, akik nem nézik jó szemmel a ténykedésünket.

Teljesen ingyenesen ezen a konzolon egyébként három játék van terítéken a Free Play Days keretein belül. Az egyik legismertebb ezek közül a 2018-as kiadású Two Point Hospital, amelyben egy kórházat kell felépíteni és igazgatni a kezdetektől. A cél a gyógyítás és az orvoslás, viszont némi humor is kapott benne helyet, így azt hiszem bárki számára kellemes kikapcsolódás lehet.

Ezen kívül kipróbálható még a Disintegration, ami leginkább multiplayer kalandokat kínál a sci-fi kedvelőinek, és az 5v5 meccsek során nagy szerep hárul a járművek irányítására. A Disintegration egyébként Steamen és PlayStation 4-en is ingyenesen kipróbálható ezen a hétvégén.

A harmadik mű a Rocket Arena, amit az EA adott ki korábban. Ez egy 3v3 multiplayer játék, és itt már megjelennek a szuperképességek is, és a különböző karakterekből összeállított csapattal a cél az, hogy kilőjék az ellenfelet a pályáról.

PC

Evezzünk át a személyi számítógépes vonalra. Rögtön az első játék a Quantum League, amely egy kompetitív lövölde. Egy olyan csavarral látták el, hogy a halál után az idő visszatekeredik, és a saját korábbi énünkkel kell újra csatába szállnunk.

A pixelek világát imádók egy vérbeli kaland és szerepjátékra is lecsaphatnak most, íme a Barony:

Az Epic Games Store sem marad ki a az akcióból, a fentebb bemutatott Barony mellett ugyanis a 20XX és a Superbrothers: Sword & Sworcery lett ingyenes erre a néhány napra.


Na és ti mivel játszotok a hétvégén?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!