Hirdetés

LEC: Papírforma eredmény született a G2 vs FNC rangadón

Továbbra is élnek az FC Schalke 04 rájátszás esélyei.

Hirdetés

Az LEC 2020-as nyári szezonjának izgalmairól mindent elárul, hogy a legjobb formában az a csapat játszik, amelyik 0-8-cal kezdte a splitet. Mindeközben az Origen és a Misfits egyre messzebb kerül a továbbjutástól, de a MAD Lions és a Rogue sem hozza azokat a győzelmeket, amelyeket elvárnának tőlük. Ez történt a LEC 2020 Nyári Szezon hetedik hetének, második, összességében 15. meccsnapján!

S04 vs OG (Győztes: S04)

Gilius és Abbedagge ott folytatta, ahol pénteken abbahagyta. Ezúttal is összejött a Baron lopás az FC Schalke 04 dzsungelesének, miközben miden megszaladt egy Akali, akinek nagyon nem kellett volna. Az Origen katasztrofális teljesítményt nyújtott, egy-két megmozduláson kívül nem volt semmi közük a mérkőzéshez. 

XL vs MSF (Győztes: MSF)

Az SK Gaminget felőrölték, az Excel Esports ellen simán kapituláltak. Febiven volt az egyedüli "nyúl" a pályán, akin látszódott a győzni akarás, a többiek asszisztáltak a vereséghez. Az XL köszönte szépen a lehetőséget és Patrik domináns játékával magabiztosan húzta be az újabb győzelmet.

SK vs RGE (Győztes: SK)

A Rogue és Inspired ismét eldobta a mérkőzést, ahogy azt a G2 Esports ellen már sikerült egyszer prezentálni. ZaZee Syndrája belopta a Baront, majd megnyerték az Elder melletti utolsó ütközetet is Trick vezetésével. Az arany- és killelőny semmit sem jelent, objective-ekben sokkal jobb volt az SK Gaming ezen az estén.

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • Tundererdo 4 hónapja
  Annak ellenére hogy legtöbb volt csapattársat csacsinak OG szedte össze bár egy hylisang pont hiányzik onnan én tavaly úgy gondoltam ha már valakinek a rougenak fogok drukkolni. Alapgondolata igazából finn volt aki többször elmondta hogy csacsi volt lehet még most is a példaképe. Ez mellett az hogy lengyel székhelyűek, kis csapat szimpatikusak. Tavaly is próbálkoztak splyce kárára ugyan deakkor is. Larsen is jónak tűnik hans sama is szimpi mikor belendül. De jó is lenne itt látni bluerzort.
  0 0 Válasz
  • Pokmalac 4 hónapja Tundererdo
   Az nagyon menő lenne.
   0 0 Válasz
 • DrSynclear 4 hónapja
  Alázatot is lehetne tanulni Csacsitól.
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 3 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés