Patch 1.10: Mi fog történni a régi felszerelésekkel?

Patch 1.10: Mi fog történni a régi felszerelésekkel?

Cikkünkből megtudhatjátok, mi fog történni a régi felszereléseitekkel az 1.10-es frissítés után.

Az 1.10-es patch alighanem 2020 legjelentősebb frissítése, amiben visszatér egy régi pálya, bekerül egy új fejlesztési ág, számos jármű paramétere megváltozik, sőt megkapjuk a felszerelések 2.0 névre hallgató újradolgozott felszerelések rendszerét. A kérdés már csak az, hogy mi fog történni a régi felszereléseinkkel? 

Elöljáróban annyit mondhatunk, hogy mindenféleképpen jól járnak a játékosok a Wargaming terveivel, tehát aki esetleg amiatt aggódott, hogy pórul jár, megnyugodhat, szó sincs ilyenről. A régi felszerelések azzá az új felszerelessé válnak, ami a már meglévő elemeiből építkezik, így például a Vizes lőszerrekeszből Fejlesztett páncélzat válik.

Képillusztrációkon a módosítások

Az átalakult felszerelések, amik már nem kompatibilisek az adott tankkal automatikusan a depóba kerülnek, ahogy a fejlesztett felszerelések is. A leszerelései szabály az 1.10-zel egységessé válik, ezért érdemes még most leszerelni a periszkópot, álcahálót és szerszámosládát, amíg ezt ingyen megtehetjük. Az 1.10-ben minden felszerelést 10 aranyért vagy leszerelőcsomagért mozgathatunk két tank között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.