Hirdetés

Nevetséges Warzone bug teszi használhatatlanná a Riot Shieldet

A Riot Shield alapból nem lenne egy rossz választás, de ez a teljesen új glitch közel játszhatatlanná teszi.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - G2 vs. OG

Hirdetés

A legtöbb játékos a halálos Grau és M4A1 helyett ritkán választja a Riot Shieldet, hiszen számos helyzetben hátrányba kerülhetsz miatta, de el kell ismerni, hogy vannak olyan szituációk is, amikor kifejezetten jól tud jönni. Az alap mechanika szerint a Riot Shieldnek minden szemből érkező sebzést fel kell fognia, de egy különös bug miatt ez sajnos nem mindig van így.

A Riot Shield hibája egészen érdekes, ami a videón talán nem teljesen egyértelmű, pedig minden csak nézőpont kérdése. A felvételből az látszik, ahogy a játékos Riot Shielddel a kezében felmászik a létrán, majd maga elé tartja a pajzsát, hogy a lövéseket felfogja. A pajzs látszólag nem működik, főhősünket pedig lelövik.

Riot shield bug needs sorting... from r/CODWarzone

A glitch magyarázata, hogy bár a mi szemszögükből előttünk van a pajzs, de a másik játékos pontosan látja, hogy valójában a karakterünk hátán van a pajzs, és természetesen a játék is így érzékeli. Ennek értelmében azt mondhatjuk, hogy érdemes messziről kerülni a létramászást pajzzsal a kézben, -vagy legalábbis a tetőre érve gyors fegyvercserével ismét aktiválni az eszközt.

Mivel az Infinity Ward még júniusban megígérte, hogy javítják a Riot Shieldet egy hasonló eset kapcsán, de mivel a probléma továbbra is fennáll, így egyelőre nem ajánlott használni az eszközt, -legalábbis addig, amíg nem javítják véglegesen a hibát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
1 db hozzászólás
  • hun_hetek 1 hónapja
    hát igen ....
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés