HS: 10 legjobb Scholomance Academy lap a játékosok szerint

Augusztus 6-án elérhetőek lesznek mindenki számára a Scholomance Academy lapjai, de melyek a legerősebbek a közösség szerint?

Mélységi elemzésekre valószínű a játékosok elenyésző hányada képes, a profi mezőny legjobbjainak és a nagy átlagnak a véleménye nem mindig egyezik. Ezeknek a tükrében fogadjátok sok szeretettel a közösség tagjai által leadott szavazatok alapján összeállított listát, amelyen a Scholomance Academy, az új Hearthstone kiegészítő legjobb lapjai szerepelnek.

10. Demon Companion - 4,7/5

Kifejezetten erős lényeket lehet találni (2/2 Taunt, 2/1 Charge, 1/2 a többi minionod +1 attackot kap) mindössze egyetlen mana elköltésével. A random faktor persze ott van a kártyán, de ez nem befolyásolja, hogy igenis helye lesz a Demon Hunter és Hunter deckekben.

9. Coerce - 4,7/5

Megosztó kártya, mivel az Execute olcsóbb nála, a Rogue-nak meg ott a Sap, ami szintén csak 2 manába kerül. A Combo miatt nem sebzett lényeket is el lehet vele takarítani, de az már két lapos effektnek számít, amire nem valószínű, hogy szüksége lesz a meta pakliknak.

8. Spirit Jailer - 4,7/5

Ha a Soul Fragment mechanika meta lesz, akkor a Spirit Jailer minden ilyen deckben helyet követel magának. Egyébként egy Taunt nélküli Voidwalkerként tekinteni rá.

7. Forest Warden Omu - 4,7/5

Elképesztő kombópotenciál rejlik "Uwuban", a Malygos Druid rajongói már most dörzsölhetik a tenyerüket.

6. Lord Barov - 4,7/5

A Battlecry miatt kötelező játszani, a Deathrattle csak hab a tortán. Warriorban még erősebb lehet, mint Paladinban, ezért nem véletlen, hogy ennyire magas pontszámot kapott.

A top 5 legmagasabb pontszámra értékelt lapot a következő oldalon találjátok!

5. Agent Braggar - 4,7/5

Azonnali hatása nincs az asztalra, de jól kombózható Sea Giantekkel már a korai körökben is akár. Az agresszívabb Paladinokba mindenképp beférhet.

4. Lab Partner - 4,7/5

Jó statok és egy használható effekt. Tempo Mage-ben fixen helye lesz, de akár Highlander változatokban is megállja a helyét, ahova kell az early game.

3. Voracious Reader - 4,8/5

Jeeves 2.0. Az összes olyan deck, ami laphúzással küzd fellélegezhet, mivel megérkezett számukra a tökéletes kártya. Nagyon jó képesség, a statok igazából nem is számítanak.

2. Twilight Runner - 4,8/5

A Guardian Animalsszel együtt őrületes kombó, de önmagában is nagyon jó képességekkel bír. Szinte garantáltan húz két lapot, ami már megérheti a Druidnak, hogy próbálkozzon beastek köré épülő változatokkal.

1. Secret Passage - 4,7/5

1 manáért lehet vele húzni 5 lapot, amit abban a körben ki is lehet játszani. A tempósabb Rogue paklikban jól teljesíthet, nem véletlen hasonlítják sokan a Soulariumhoz. A profik között is népszerűnek számítanak a magas pontszámok a Secret Passage-dzsel kapcsolatban, de egyelőre még nem tartják úgy, hogy ez lenne az a kártya, amitől rettegni kéne.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!