Hirdetés

Kiszivárogtak "Samira", az új LoL hős képességei és skinjei

Egyre több részlet derül ki a 151. League of Legends bajnokról.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League CSGO S12

CSGO - ESL Pro League S12 - Na'Vi vs. GODSENT

Hirdetés

Brazíliában mesteri szintre emelték a szivárogtatásokat, ugyanis az igaznak bizonyult Yone pletykák után máris itt a következő csomag, ami "Samirát" az új LoL hőst érinti. Egyelőre csak a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén fellelhető fájlok utalnak arra, hogy a Riot Games már nagy erőkkel munkálkodik a 151. karakteren. Néhány "S" betűn és elnevezésen kívül úgy tűnik, hogy már a képességek és skinek sem titkosak többé.

A legnagyobb LoL-os közösségi fórumon fellelhető információkat lefordították portugálról angolra, ennek köszönhetően beindultak a találgatások arról, hogy tényleg ezeket tudja majd "Samira". Állítólag a hős képességei között átdolgozott formában visszatérhet Katarina Death Lotus (R), Irelia Defiant Dance (W), Urgot Purge (W) és Nunu Absolut Zero (R) ablitiyje is. Ez még nem mindegy, mivel "Samirától" garantáltan eldobhatjátok az agyatokat, annyira "rossz" az egyik specifikus képessége.

Az új champhez egy régi skincsaládot társítanak, az Original mellett, a híresztelések szerint. Várhatóan "Samira" is csatlakozik a Star Guardian csapathoz, ami garancia arra, hogy sikeres lehet a bemutatkozása, mivel az idézők körében egy nagyon népszerű tematikáról van szó. Egyelőre még megtippelni sem lehet, hogy mikor és pontosan milyen néven kerül majd be a teszt szerverre a 151. hős, ami biztos, hogy a profi mezőnyben nem tűnik fel a nyári rájátszásokban és a világbajnokságon, mivel ezek a versenyek 10.16-os frissítésen futnak majd.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru TV adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te örülnél egy új Star Guardian skinnek?

 • 47 %
 • 30 %
 • 24 %
Hirdetés
7 db hozzászólás
 • LolaSmats 1 hónapja
  .
  0 1 Válasz
 • Pokmalac 1 hónapja
  Ez jó
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Na bravo xd
  0 0 Válasz
 • Daweee 1 hónapja
  Ezaz!
  0 0 Válasz
 • uttorlasz10 1 hónapja
  Szerintem Luxra kevés skin van kell még.????????????????
  0 0 Válasz
  • Deathwing 1 hónapja uttorlasz10
   1.évig nem is akarok látni -.-
   0 0 Válasz
  • Awalin 1 hónapja uttorlasz10
   Naná! :D Minél több lesz neki, annál előbb készítenek kevésbé népszerű hősökhöz is, mert lesz rá zsé... xD
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés