Kiszivárgott a LoL új hőse, hamarosan érkezhet Samira

Kiszivárgott a LoL új hőse, hamarosan érkezhet Samira

Árulkodó jelek utalnak arra, hogy már készül a 151. LoL hős.

A 10.15-ös LoL frissítésben megkapták a játékosok Lilliát, a 10.16-osban Yone is csatlakozik a bajnokok csapatához. Gyakorlatilag két héten belül érkezik két új hős, ilyenre példa évekkel ezelőtt volt utoljára. A Riot Games bejelentette korábban, hogy minden szerepre szeretnének legalább egy új karaktert kidobni, sőt az sem titok többé, hogy 2020-ban midre érkezik két új hős. Sett volt a felső ösvényes, Lillia a jungler, Yone a mides, ami azt jelenti, hogy egy hatalmas tank-juggernaut support, egy ADC és még egy mides készül még a tervezőasztalon. Utóbbi hármasból lehet az egyik Samira.

Samira nyomait a PBE-n, a LoL hivatalos teszt szerverén lehet felfedezni. Az "easter egg" fájlok közül többnek a nevében is ott szerepel Samira neve, amiről egy hatalmas S betű is árulkodik.

Mivel mostanában a tervezők szeretik elengedni a fantáziájukat, ezért simán benne van a pakliban, hogy egy assassin-ADC-t dobnak össze, ami megfeleltethető Samirának. Hogy mikor érkezhet meg az új hős az éles szerverekre? Augusztus 5-én valószínűleg többet megtudhattok majd erről, ugyanis ezen a napon kerülnek be PBE-re a 10.17-es patch első változtatásai. Ha tényleg szeretné a Riot Games megpörgetni a nagy nyári eseményt, akkor már a 10.17-tel beemelhetik az éles szerverekre Samirát, de erre semmi garancia nincs. Egyelőre Lillia és Yone helyzetét kell megoldaniuk, előbbi nagyon gyengén szerepel a statisztikák alapján, utóbbi egyelőre a teszt szerveren hányja kardélre az ellenfeleket.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik szerepbe érkezhet Samira, az új LoL hős?

  • 18 %
  • 64 %
  • 19 %