Heti akciós LoL skinek: Star Guardian, Dark Star és 208 RP-s kinézetek is rátok várnak

Ezúttal "csak" két hőskinézetet zsebelhettek be 208 RP-ért kedvezményes áron.

Nem szeretne szakítani a hagyományokkal a Riot Games, ezúttal is kedveskednek a rajongóknak egy kedvezményes áron beszerezhető Teemo skinek. Múlt héten a Cottontail, most az Astronaut várja, hogy beszerezzék a legidegesítőbb, egyben legcukibb kiscserkészt mainelő idézők. Természetesen azoknak is szeretne kedvezni a Riot, akik jelentősen kevesebb RP-vel rendelkeznek, mint társaik, számukra a 300 RP alatti mezőnyt érdemes figyelni, amibe a következő hét napban 4 hőskinézet is bekerült. Augusztus 11-éig ezek az akciók várnak rátok a League of Legends kliensében!

Mielőtt elmerülnétek az olcsó hőskinézetek világában, tekintsetek rá azokra a hősökre, amelyeket kevesebb RP-ből tudtok behúzni. Ez a módszer továbbra is pazarlásnak tűnhet, mivel az összes karaktert kék esszenciából meg lehetett és jelenleg is meg lehet vásárolni. Az RP-s vásárlások csak felgyorsítják azt a folyamatot, ami során az összes hőst összegyűjtheted, mint egy igazi LoL-mester.

  • Braum - 438 RP (-55%)
  • Nocturne - 440 RP (-50%)
  • Olaf - 316 RP (-60%)
  • Zac - 484 RP (-45%)
  • Zyra - 395 RP (-55%)

Nocturne és Olaf egyértelműen meta hősnek számít, Braum és Zyra csak kivételes esetekben alkalmas arra, hogy támogatóként számítsatok rátok. Zac talán még ennyire sem képes jelenleg, bár ha szükség van a tankosságra a jungle-ben, Sejuani, Sett viszont nem elérhető, akkor működhet.

Az akciós hőskinézetek közül 6 darabot vásárolhattok meg 500 RP alatt, a Rengar skin kivételével a többiért 500-1000 RP-t kell kicsengetnek.

Az alábbi galériában mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtaláljátok pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!