Fall Guys: Új őrület hódít a gamerek és streamerek között

Fall Guys: Új őrület hódít a gamerek és streamerek között

Egy új battle royale hódít a videójátékosok köreiben.

Nehéz leírni, hogy pontosan mi is a Fall Guys: Ultimate Knockout. Egyszerre lehet úgy említeni, mint egy battle royale-t, de platformerre és akciójátékokra utaló elemek is feltűnnek a mérkőzéseken. A Steamre és PlayStation 4-re kiadott program azonnal meghódította az újdonságra éhező gamereket, a Steamen 120 000 egyidejű játékossal büszkélkedhetett a megjelenésének első napján.

A különböző jelmezbe öltöztetett karakterek fej nélküli csirkék módjára szaladgálnak a legkülönbözőbb pályákon, hogy egymást és az akadályokat legyőzve beérjenek a célba. Egyszerre 60 játékos veti bele magát az őrült futamba, hogy végül egyre kevesebben maradjanak minden pálya után. A töltési idők nagyon alacsonyak, a szórakozást mérő mutató a maximum közelében tartózkodik. Hatalmas káosznak tűnhet az egész koncepció, de a taktikázás itt is értékes helyezéseket jelenthet. Az adrenalin rush bőven megéri azt a 19,99 eurós árat, amit elkérnek érte Steamen, főleg úgy, hogy ha haverokkal csatlakoztok be egy-egy mérkőzésbe.

A béta fázis megágyazott a sikeres indulásnak, a Twitchen a legnagyobb streamerek is teljesen átszellemülten próbálták hősöket terelgetni az egyre kiélezettebb versenyfutások során. Gyakorlatilag a Medatonic fejlesztőcsapata összerakta azt a battle royale műfajba illeszthető videójátékot, ami korosztálytól függetlenül képes szórakoztatni a közösséget, miközben nem kell hozzá egy erőmű, sőt a hosszú órákig tartó grindolás és taktikai megbeszélések is feleslegesek. Ilyen egy nagybetűs Játék!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!