Új Lab, még több Spirit Blossom és Expedition változásokat hozott az 1.7

Új Lab, még több Spirit Blossom és Expedition változásokat hozott az 1.7

Becsüljük meg ezt a frissítést, mert a következő csúszni fog.

A mai nappal megérkezik az 1.7-es frissítés. Ebben a körben a lapokhoz nem nyúlnak, balansz változásokat nem kapunk. De azért nem múlik el tartalom nélkül ez a patch sem. Jön egy új Lab, jön a Tri-Region Gauntlet és a Spirit Blossom fesztivál sem ér még véget. 

Ami biztos, hogy két újabb Epic küldetés került a játékba és az új Lab Heimerdinger köré épül. A Spirit Blossom fesztivál két héttel tovább tart, tehát még bőven van időnk kifarmolni a Petalokat. Viszont rossz hír, hogy a fejlesztő csapat szabadságra megy, ami azt jelenti, hogy az 1.8 csúszik, az 1.9 kimarad és majd szeptemberben jön egy nagyobb frissítés, amiben már nerfekre és buffokra is számítani lehet. 

Quick Draw Lab

Ebben a játékmódban Heimerdinger jelentette az inspirációt. Ez annyit jelent, hogy minden körben kapunk 5 Fleeting lapot, persze igencsak kedvező mana költséggel. Ezek után mindig lesz három manánk, hogy kártyákat játszhassunk ki. Minden második körben kapunk egy Prolong lapot is, amivel egy a kezünkben lévő kártyáról leszedhetjük a Fleeting effektet.

Még több Spirit Blossom

Ha pedig még kaptunk két hetet akkor a Riot nem hagyhatja ki a ziccert és egy újabb adag cuccot dobott be, amire lehet coint költeni. Új tábla, új guardian, új hátlapok és még egy új emote is bekerült. Lássuk ezeket közelről is.

A Nightshade Arena bemutatja nekünk a Spirit Blossom világ árnyékos oldalát is. A tábla egyébként tele van interakciókkal és bizonyos esetekben még egyedi reakciókat is láthatunk majd. Persze az ára nem kevés, 1290 coinba kerül majd.

Az aréna mellé sárkányok is járnak. A Dragonling és a Nightshade Dragonling Ionia szülöttei. Ha egyszerre behúzzuk mindkettőt, akkor 975 coin az áruk, egyébként külön-külön 560.

Hátlapokat is kapunk, amiken Corina, Teemo, illetve Yasuo és Yone párosa látható. Ezeknek az ára egyenként 490 coin lesz.

Végül de nem utolsó sorban itt lesz a kacsintós Yone emote. Ehhez már az Epic küldetések kellenek.

Expedition finomhangolások

Durva változásokra itt sem kell számítani. A fejlesztők szerint egyedül az Ionia lapok szorulnak némi segítségre és ezért változtatnak a választási lehetőségeken.

Fishbones

Ha valaki az első körben a Fisbones mellett teszi le a voksát, akkor a második körben Bilgewater és Piltover & Zaun választási lehetőségeket kap. Így mostnatól nem kell Tridecket építeni, ha a játékos nem akar.

Disruption

A Twin Disciplines be, a Shadowshift kikerült.

Shadow and Dust

A Navori Conspirator és a Ren Shadowblade be, míg a Shadow Fined kikerült.

Spell Slingers

A Ye Been Warned és a Retreat kikerült.

Total Recall

Yusari és a Greenglade Duo be, míg a Plaza Guardian kikerült.

Kisebb változások

Mostantól az expedíciók csütörtökönként frissülnek. Ezen kívül az iOS követelmények változnak, ezek szerint már minimum iOS 13 kell, hogy fusson a játék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!