Magyar közvetítéssel jön a DreamHack Open Summer!

Magyar közvetítéssel jön a DreamHack Open Summer!

Szombaton kezdődnek a meccsek, ne maradjatok le egyikről sem!

Véget ért a profi játékosok nyári szünete, jön az év CS:GO versenyeinek második fele. Mondhatni augusztus elején kezdődik az őszi szezon, hiszen már most tele vannak a legjobb csapatok versenynaptára és ez így lesz gyakorlatilag az év hátralévő részében végig.

Természetesen ezekről mi, nézők sem maradunk majd le! A szezon nyitójaként máris itt a DreamHack Open Summer, ahol összesen 16 csapat méri majd össze a tudását. A koronavírus okozta világjárvány miatt továbbra is online zajlanak majd a meccsek, az Esport1 TV pedig továbbra is a csúcsot jelentő európai mezőnyt követi majd.

Nyolc EU csapat játszik majd a 90 ezer dolláros összdíjazás szeleteiért, köztük a világelső BIG is. Augusztus 8. és 16. között egyetlen meccsről sem maradunk majd le, az EU mezőny mindegyik mérkőzésen szurkolhattok majd az Esport1 TV-n. Több csapat egyfajta felkészülésként is felfoghatja ezt az eseményt, hiszen a döntő után szinte azonnal kezdődik majd az év egyik legnagyobb dobása, az ESL One: Köln, amit szintén megtaláltok majd az Esport1 TV kínálatában.

a DreamHack Open Summer 2020 európai mezőnye (forrás: hltv.org)

A DH Open Summer már most szombaton indul, elsőként a BIG és az Endpoint, majd a Heroic és a MAD Lions Bo3-as összecsapását követhetjük, másnap pedig a B csoport nyitómeccseit. Ne feledjétek, hogy minden mérkőzésen él majd a pontgyűjtés, a Piacon pedig lecsaphattok majd a legfrissebb ajánlatokra, nyereményjátékokra. 

Mit gondoltok, vajon ezt a versenyt is behúzza majd a BIG?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!