Gépeltérítés és műszaki hibák: Légikatasztrófák szimulátoron dolgozik egy csapat

Lassan már nem lesz olyan szegmense a világnak, amiből ne csinálnának szimulátorjátékot. 

Az elmúlt években egyre népszerűbbek lettek azok a videójátékok, amelyek az élet bizonyos folyamatait próbálják leszimulálni minél élethűbben. A Farming Simulatorban a mezőgazdaság rejtelmeiben merülhettek el, a PC Building Simulatorban a hőn áhított RTX 2080 Ti-t is SLI-ben köthetitek be a virtuális PC-tekben. Nem is olyan rég bemutatták az autóbaleseteket szimuláló Accidentet, most itt a hasonló csónakban evező Flight Catastrophie, ami a repülőgép-szerencsétlenségeket és légikatasztrófákat helyezte a középpontba.

A rövid ízelítőből kiderül, hogy a műszaki problémákkal és a terroristákkal is fel kell venni a harcot annak érdekében, hogy biztonságban landolhasson a jármű. A minimalista grafika szemet szúrhat, de az ígéretek szerint csak 2021 szeptemberében jelenhet meg a játék, addig még bőven van idő finomítani a megjelenítésen. Az utasok és a gép megmentése nem lesz egyszerű feladat, kifejezetten nehéz döntések elé állít a játék. Néha fel kell áldozni elemeket, hogy összességében a lehető legtöbb életet és tulajdont megmentsd. A kihívást az jelenti, hogy folyamatosan telik az idő, ezért nem lehet órákat gondolkozni egy szimpla döntésen, valamint az egyre nehezedő küldetések a gyorsaság mellet az ítélőképességet is próbára teszik.

Te egy specialistát irányítasz, akit arra képeztek ki, hogy a repülőgépeken fellépő krízishelyzeteket kezelni tudja. Megelőzés, kivizsgálás és megoldás. Ez a három hívószó lesz, ami mentén megpróbálhatod megmenteni az emberiség egy aprócska, de mégis kiemelt fontosságú szeletét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!