Az Avengers játékban nem mindenki kapja meg a Pókember DLC-t!

Az Avengers játékban nem mindenki kapja meg a Pókember DLC-t!

Kiderült, hogy csak a konzolosok játszhatnak a Marvel's Avengersben a hálóhintázóval, és most elmagyarázták a fejlesztők a miértet.

Minő meglepetésként hathat, de különleges kapcsolatban áll egymással a Sony és a Disney. Nem oly rég derült ki, hogy Spider-Man benne lesz a Marvel's Avengers játékban, méghozzá egy későbbi frissítés részeként. Azonban ezt csak a Playstation tulajdonosok számára teszik majd csak elérhetővé. Mondanom sem kell, elég nagy felháborodást keltett a rajongók körében ez a lépés, miután az egyik legnépszerűbb karakterről van szó. Egy interjúban igyekezett tisztázni a helyzetet a Crystal Dynamics fejese, Scott Amos.

"Ez a dolog igazából a Marvel és a Playstation kapcsolatából fakad. Mint azt tudni lehet a Sony birtokolja a filmek jogait, és a Marvel a Sonyval karöltve közölte, hogy mit alkothatunk meg az egyik és mit a másik platformon. Ettől függetlenül fejlesztőként mindig is arra törekedtünk, hogy valami egyedit és különlegeset hozzunk létre."

2019-ben egyébként már volt összetűzés a Sony és a Marvelt birtokló Disney között, és akkor egy ideig úgy tűnt nem fogjuk jó ideig együtt látni pókit és a bosszúállókat. Aztán végülis sikerült megegyezniük a dologról, így a Marvel karakterei továbbra is feltűnhetnek egymás mellett. A licence viszont a platformoknál egyelőre nem jutott érvényre, így a PC-s közösség lemarad a Pókembert felvonultató update-ről. Sőt, további egy hónapos exkluzív lehetőségük lesz kipróbálni a PS tulajoknak a későbbiekben érkező új karaktereket, de egyéb skineket, valamint további tartalmakat is élvezhetnek a PS Plus előfizetők.

Ti jogosnak tartjátok, hogy a PC-sek nem kapják meg a Spider-Man kiegészítőt?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!