A HUNESZ FIFA Masters Xbox győztesét máris leigazolta egy sportcsapat

A HUNESZ FIFA Masters Xbox győztesét máris leigazolta egy sportcsapat

Ráadásul a Pro Clubsban már ismert és korábbi bajnok együttes csapott le rá, és az interjúból kiderül az is milyen célokkal vágnak neki a következő szezonnak a felek.

A K&H MNEB HPCL első szezonjában a bajnoki címet a Veszprém Futsal Esport együttese szerezte meg, nem is akármilyen végjátékban, hiszen csak az utolsó fordulóban sikerült biztosítaniuk az aranyérmet. Egy jól megszervezett, ütőképes Pro Clubs FIFA csapatról van szó velük kapcsolatban, és bár még nem olyan régen tagjai a hazai e-sportnak, ennyi idő alatt is ütőképes keretet raktak össze. Mostanra viszont a szakosztályuk meglátta a lehetőséget az 1v1-es vonalban is, és a HUNESZ FIFA Masters sorozat egy jó esélyt jelentett, hogy kiválasszák számukra a lehető legjobb játékost. A döntőt megnyerő TrueGunnerx-re esett a választásuk, aki óriási meglepetésre remek teljesítményt nyújtva verte meg a fináléban Gabinhot, így elhódította az első helyet. Már akkor látszott, hogy egy nagyon elszánt és sikerre éhes játékosról van szó, aki a FIFA21-ben még tovább szeretne fejlődni. Ekkor jött a megkeresés és a felek meg tudtak egyezni, így a fiatal játékos a veszprémiek kötelékében folytatja. Ennek apropóján beszélgettünk el Kocsis Mátéval, hogy megtudjuk milyen ötlet vezérelte a csapatot az 1v1-es vonal kibővítésére.

Miért döntött úgy a Veszprém Futsal e-sport csapata, hogy 1v1-es játékos kerít magának?

"Ha egy esport szakosztály számottevő szeretne lenni itthon akkor a FIFA 1v1es játékmódja megkerülhetetlen. Tavalyi évben kezdtük el felépíteni ezt a lábát a szakosztálynak, Hajdu Viktor személyében sikerült is kisebb nagyobb sikereket elérni vele. A vezetőség pedig a Veszprém Futsal klubnál illetve a támogatóknál úgy itélte meg, hogy szeretne magasabb szintre lépni minden téren, így már csak egy stabil játékos szerződtetése volt hátra. TrueGunner azaz Reznák Dani személyében pedig sikerült minőségi játékost igazolni erre a pozícióra hozzánk."

Milyen célokat jelent a komoly jelző a FIFA21-es versenyszezonra?

"Minden adott ahhoz, hogy a játékosunk komoly eredményeket érjen el, akár nemzetközi szinten is."

Feltettünk néhány kérdést Reznák "TrueGunnerx" Dánielnek is:

A HUNESZ FIFA Masters előtt talán nem gondoltad volna, hogy ekkora sikert aratsz. Ráadásul most egy klub is megkeresett, milyen érzés egy ekkora szervezet részének lenni?

"Természetesen nagyszerű dolog ez számomra, jó az ha valaki mögött állnak és segítik, hogy minnél sikeresebb legyen. A Veszprém Futsal e-sport olyan egyesület ami megfelelő ambíciókkal rendelkezik ahhoz, hogy meghatározó klub legyen Magyarországon. Bizonyították ezt már a Pro Clubs-on belül is."

Miben tudnak téged támogatni és segíteni a sikeresebb szezon elérése céljából?

"Mindannyian tudjuk, hogy is épül fel az Ultimate Team a fifában. Ahhoz, hogy a legjobb esélyekkel indulj bizonyos tornákon, vagy legalább ne legyél hátrányban a többiekkel szemben bizony a lehető legjobb játékosokat kell használnod. Szerencsére így minden adott lesz ahhoz, hogy csak rajtam álljon a siker. Természetesen ehhez minden technikai támogatást is megkapok, hogy az összes lehetséges versenyen el tudjak indulni és a lehető legjobb eredményt érjem el."

Mit vársz magadtól a FIFA21 kapcsán a következő évben?

"Szeretnék folyamatosan ott lenni a legjobbak közt Magyarországon, ami nem könnyű feladat hiszen rengeteg tehetséges és minőségi játékos van itthon. Illetve szeretnék kiegyensulyozottabb lenni és stabilan top 200-300-ban benne lenni a Fut Champs szériában. A hivatalos EA-versenyek selejtezőin minnél jobb eredményeket elérni, és minnél több tapasztalatot gyűjteni."

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!