Hirdetés

LoL: Borzalmasan teljesít Yasuo testvére az első éles bevetésén

Yone jött, látott és egyelőre csak keresi a helyét.

Hirdetés

Alig telt el két hét Lillia megjelenése óta, máris berobbant a 150. League of Legends karakter, akit óriási hype övezett, mivel nem másról van szó, mint Yonéról, Yasuo testvéréről. Az új karakter két karddal vagdalkozik az ellenségek között, sőt képes arra is, hogy testét hátrahagyva vesse bele magát a harcok közepébe. Sokan úgy írják le Yonét, mint Zed és Yasuo valamilyen közös leszármazottját, akivel kapcsolatban a Riot Games a kreativitását nem mozgatta meg túlságosan. Ami biztos, hogy rég volt már ennyire népszerű startja új hősnek, azonban a győzelmi statisztikák még nem mutatnak túl jól.

Amit le kell szögezni elöljáróban, hogy a legújabb bajnokoknál megfigyelhető win rate-ek kifejezetten alacsonyak. A Riot Games is leszögezte, hogy nem szeretnének broken champeket kiadni, mivel sokkal nehezebb ebben az esetben belőni a játékegyensúlyt. Ennek is köszönheti Yone, hogy jelenleg 40%-os győzelmi arányt tud felmutatni, hiába számít egész népszerűnek a rankedező játékosoknál. Meg kell még találnia a helyét, valamint az idézőknek is ki kell tapasztalniuk az erősségeit és gyengeségeit. 

Mivel egy valódi közelharci karakterről van szó, akinek lételeme, hogy a harcok középpontjában hadakozzon, ezért sokkal tankosabbra kell építeni, mint Yasuót. AD bruiserből így is eléggé telített a mezőny, elég csak Renektonra, Settre, Camille-ra, Wukongra és Gangplankre gondolni, ezért nem lesz egyszerű feladata a Riotnak, ha szeretnék Yonét annyira megerősíteni, hogy a Solo Queue-ban és a profik között is beverekedje magát a legjobb pickek közé. Ami biztos, hogy Yone választható lesz a világbajnokságon, ahol valószínűleg Samiráról, a 151. champről is kikerülnek további részletek.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Darksoret 1 hónapja
  Igen még keresi a helyét, mert nem anyira mobilite.
  0 0 Válasz
  • Akipresents 1 hónapja Darksoret
   Szia! Szerintem nagyon mobilos hős, hiszen egy gank/roam esetén egy jól időzített e killt tud szerezni (a topostól függ hogy kinek).
   0 0 Válasz
 • Akipresents 1 hónapja
  Szerintem csak nagyon buták az emberek. Úgy vannak vele, hogy "ha ez yasuo testvére akkor úgyis halhatatlan" pedig early game-ben piszok gyenge. Én Yone jg-t szoktam menni és ha nem feedelek lvl11-ig akkor minden sínen van. (mondom 80%-os winrate-tel a champen)
  0 0 Válasz
  • Darksoret 1 hónapja Akipresents
   Szerintem pár mecs után azt vettem észre hogy egész jó az irányitása nagyon jó vele játszani csak sokan nem tudnak a hösel játszani, jgben nagyon jó, topon nem probáltam, botton yasuo és yone kombó verhetetlen.
   0 0 Válasz
 • xXG3ryXx 1 hónapja
  hát ha yasuonak se lenne szélfala meg pajzsa nem tudom hány mp-ként őt is inasba raknák...mint a testvérétD
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés