Valaki már a Simpson család teljes intróját is megalkotta az Animal Crossing New Horizons-ban

 Így néz ki a Simpson család intrója az Animal Crossing világában.

Egészen hihetetlen, hogy már a 31. évadnál jár a Simpson család. Az első rész még 1989-ben került adásba, azóta pedig gyakorlatilag a világon mindenhol ismerik és szeretik a rajzfilmsorozatot.

Igazi legendává vált már a részek előtt látható intró is, ami az évek alatt akkora kultusszá nőtte ki magát, hogy számos különleges részt megélt már. Rengeteg film, rajzfilm, videojáték, híresség előtt tisztelgett már a körülbelül egy perces intró, de most fordult a kocka.

Ezúttal a Simpson család karakterei elevenedtek meg az Animal Crossing széria legújabb darabjában, a New Horizons-ban. A Great-Bit Arcade nevű YouTube csatorna a rajzfilmsorozat teljes intróját újraalkotta a Nintendo nagy sikerű játékában, a végeredmény pedig egészen lenyűgöző és vicces.

És nem ez az egyetlen ilyen videó a csatornán. Életre keltették már számos más rajzfilm kezdő képsorait is a játékban, többek között az Advanture Time és a Phineas and Ferb intrója is megtekinthető, de még a Spuer Mario Bros. Super Show intróját is megtaláljuk. Az Animal Crossing New Horizons egyébként a kritikusokat és a játékosokat is egyaránt lenyűgözte, a legfrissebb adatok szerint már 22 millió darabot adtak el belőle.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!