ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 39. rész

ÉrdekAshességek: 10 érdekesség, amiről lehet, hogy nem tudtál - 39. rész

Minden játékban vannak apróságok, rejtett dolgok, érdekességek, utalások, –amikről talán nem is tudunk.

Minden játékban léteznek apróbb, rejtett dolgok. Vannak ahol easter eggek, máshol különleges kapcsolatok találhatóak a karakterek között. Néha azonban csak jó belesni a színfalak mögé, hogy mi ihletett egy-egy alkotást, vagy hőst, esetleg hőskinézetet, –netán melyik zene és tánc alapján animálták meg kedvenc karakterünk mozdulatait.
Magyarország legnagyobb szintű játékosa jelenleg MakariaGaming, aki 1292-es szintű. 

Taliyah utoljára a 9.18-as frissítés során kapott bármilyen módosítást, ami egyébként egy bug fix volt. A hibajavításokat ha nem nézzük, utoljára a 8.23 során változtattak a statisztikáin, tehát 1,5 szezonja érintetlen a karakter.

Jelenleg 11 karakter van az 1000 napja új hőskinézet nélküliek klubjában. Ők nem mások, mint Skarner, Kindred, Shyvana, Kalista, Azir, Quinn, Zac, Kayle, Singed, Elise és Viktor. Az új hőskinézetek érkezésével hamarosan ez a szám változni fog.

Legutóbb Viktor csatlakozott a fentebb említett, 1000 napja új hőskinézet nélküliek klubbjába, ugyanis 1018 nap telt el a legutolsó megjelenése óta, mely a Death Sworn Viktor volt még 2017 október 25-én.

Viktor hasonlít a Marvel képregényekből származó Victor von Doom gazemberhez. Ő volt egyben az utolsó, 2011-ben megjelent hős is.

Yasuot majdnem féltestvére, Yone tette 4800-as hőssé, azonban a Riot Games Lilliát adta ki előbb.

Lillia a fejlesztés során csak cute junglerként, avagy cuki dzsungelesként volt számon tartva.

A tesztelés során Lillia egy 70%-kal lecsökkentett Sion modellel rendelkezett.

Lillia megteremtése során az volt a cél hogy egy csinos, elegáns de egyben szeszélyes dzsungelest hozzanak létre a hiányzó űr betöltése céljából.

Zoe angol szinkronját Erica Lindbeck biztosítja, aki Taliyah és Morgana szinkronhangja is egyben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!