Titkos változtatások a Warzone ötödik szezonjában, amik hiányoztak a hivatalos patch listájáról

Titkos változtatások a Warzone ötödik szezonjában, amik hiányoztak a hivatalos patch listájáról

A nem részletezett változtatások a Buy Station áraira, a gulág fegyverekre és a visszatérő Key Card rendszerre is kiterjednek.

A Call of Duty: Modern Warfare & Warzone ötödik szezonja a héten elstartolt, és magával hozott egy hatalmas nagy frissítést is, amiben a fejlesztők a játék szinte minden részére kiterjedő módosítás cunamit zúdítottak ránk. A rengeteg újdonság mellett természetesen becsúszott pár olyan, amiről a hivatalos patch listában elfelejtettek beszámolni.

Az egyik ilyen, hogy Buy Station visszavásárlási és self-revive kit opciók ára 4500 dollárról 4000 dollára estek vissza, továbbá a gulág fegyverek a héten shotgunok és pisztolyok lesznek, -bár a patch note említette, hogy minden héten új fegyverekkel találkozhatnak majd a játékosok a gulágban, de arra nem tért ki, hogy az első héten milyen fegyverekkel vehetjük fel a harcot ellenfeleinkkel szemben.

Továbbá visszatért a keycard rendszer. Az új kék színűekkel a stadion zárt kapuit nyithatjuk, valamint a térképen vöröseket is gyűjthetünk, amikkel a loot vaultokat nyithatjuk. Végül, de nem utolsó sorban egy különös játékbeli teaserre is rábukkantak a játékosok, amin a "know your history", azaz az "ismerd meg a történelmed" felirat olvasható.

Egyelőre ez minden, amire az éles szemű játékosok rábukkantak az új szezon indulása óta, de persze még sok egyéb érdekességre is fény derülhet az elkövetkezendő hetekben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!