Hirdetés

Ilyen egy átlagos LoL meccs: Yone 1v5 Pentakill a 10. percben

Különös helyzetben van Yone, amiről az alábbi videó is árulkodik.

Hirdetés

Alig néhány órája jelent meg Yone, de máris meghódította a győzelmi arányok listájának legalsó fokát. Jelenleg nincs még egy olyan hős a ranked metában, amelyik ennyire gyenge számokat produkálna. Rengetegen várták Yasuo testvérének az érkezését, elég gyakran pickelik is a hőst, azonban még ki kell tapasztalniuk az idézőknek is, hogy milyen módon is kell játszani az új karaktert. A csapattársak legnagyobb szerencséjére azonban már most vannak olyan Yonék, amelyek egymagukban is képesek pusztítani.

Yone 1v5 Penta kill at 10 mins from r/leagueoflegends

Pentakillt szerezni nem egyszerű feladat. 1v5-ben meg kifejezetten ritka, mint a fehér holló. A fenti videóban jól látszódik, hogy egy otthonosan mozgó Yone képes akár szólóban is átkaszabolni magát az ellenség sorain, főleg akkor, ha azok egyesével vonulnak a vágóhídra.

Egyelőre még a játékosok is csak keresik, hogy pontosan milyen build és rúnák működnek a LoL 150. hősén. Valószínűleg a mid és a top jöhet szóba nála, mivel dzsungelezéshez nem rendelkezik elég sustainnel. A pajzs segít rajta valamit, de más képességből nem kap plusz szívósságot. Nem szabad elfelejteni, hogy vegyes sebzéssel bír a hős a passzívjának köszönhetően, de csak és kizárólag AD tárgyakból növeli a képességeinek és alaptámadásainak damage-ét. 

Ha szeretnétek kipróbálni a karaktert, akkor először mindenképp a középső ösvényre pickeljétek. A Hódító tökéletes választás neki, mivel kifejezetten hosszú ideig képes a harcokban maradni, az Égetés extra sebzést biztosít az 1v1-ek során. Tárgyakból a Phantom Dancert és az Infinity Edge-et kötelező megvásárolni, mivel ezekkel a tárgyakkal lehet a passzív krit megduplázását a legjobban elősegíteni. Yasuótól eltérően inkább bruiserként lehet Yonéra tekinteni, nem orgyilkosként, ezért 3-4-5. tárgynak tankosságot kell vásárolni. A Death's Dance, a Guardian Angel és a Frozen Mallet is jó szolgálatot tehet, AP ellen a Wit's End jöhet szóba, mint alternatíva.

Full AD csapattal szemben talán egy Randuin's Omen is belefér, mivel Yone a harcok középpontjában érzi igazán jól magát. Képességek maxolásánál a Q-t kötelező előnyben részesíteni, utána jöhet az E, majd a W. Egy pillanat leforgása alatt senkiből sem lesz Yone main, de ha a fenti tippeket betartjátok, akkor jó úton haladtok a könnyű LP szerzésének irányába.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
9 db hozzászólás
 • cstomi468 1 hónapja
  Lvl 6 után néhány szintet (max 9 ig) érdemes assassint játszani vele, főleg bot ra ulti nagy előny gyorsan el lehet tüntetni 3v2 ben egy lvl 4-5 ös ADC-t másért nem is sarira előnyt fel tud pussolni a bot od vagy még extra gold is ütheti a markod egy asist vagy kill formályában.
  0 0 Válasz
 • Pinyo 1 hónapja
  Aki tudja hasznalni az viszont op vele.
  0 0 Válasz
  • Awalin 1 hónapja Pinyo
   Ez minden hőssel így van... nem? :D
   0 0 Válasz
 • Csirkefos 1 hónapja
  "we gave you that" ????
  0 0 Válasz
 • Jhony18 1 hónapja
  HMM....
  0 0 Válasz
 • MiszterSzandii 1 hónapja
  Kéne egy két nerf neki... Konkrétan minél többet sebzel bele annál több HP-ja lesz
  0 0 Válasz
  • Sett 1 hónapja MiszterSzandii
   Igazából nem lesz több HP-ja. Csak egy bizonyos rúna miatt ha mwgöl egy enemy-t, akkor HP-t kap vissza... Ezt illene tudni.
   0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  wow
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  XD
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés