LEC: Erre a G2 Esportsra vártak már régóta a rajongók

LEC: Erre a G2 Esportsra vártak már régóta a rajongók

Eseménydús mérkőzéseket hozott az LEC legújabb fordulója.

Öt mérkőzés volt már csak hátra a rájátszásig, ezért mozgósították utolsó tartalékaikat is Európa legerősebb csapatai, hogy megkaparintsák valamelyik rájátszást érő pozíciót. A tabella alján elhelyezkedők közül többen is fontos győzelmeket szereztek, miközben gyakorlatilag eldőlt az, hogy melyik két gárda végez az élen az alapszakasz végén. Ez történt a LEC 2020 Nyári Szezon hetedik hetének, első, összességében 14. meccsnapján!

 

S04 vs XL (Győztes: S04)

Tökéletesen működött együtt a Sejuani, Senna, Tahm Kench trió, Neon és Dreams külön megérdemli a tapsot. Az FC Schalke 04 végig nagyon meggyőzően játszott az egész mérkőzés során, az Excel Esports csak két korai sárkánynak örülhetett Caedrel jóvoltából, de másba nem tudtak beleszólni. 28 perc alatt, könnyedén nyert a sereghajtó, akiknek még megvan az esélyük matematikailag a playoffra.

MSF vs SK (Győztes: MSF)

Amikor már úgy tűnt, hogy az SK Gaming lassan, de biztosan felőrli ellenfelét, akkor villant meg Dan Dan Gangplankje és fordította meg a meccset. A Misfits Gaming nagyon fontos sikert könyvelhetett el közvetlen riválisával szemben, igaz Crownshot gyenge teljesítményét most megköszönhetik a Nyulak.

A 14. meccsnapról készült további összefoglalókat a következő oldalon olvashatjátok!

OG vs MAD (Győztes: MAD)

Sona + Lux bot lane-nel borzolta a kedélyeket a MAD Lions, azonban nem remegett meg a kezük, hiába a szokatlan hősválasztás. Magabiztosan játszott végig az éllovas, csak a korai szakaszban volt az Origennek beleszólása a mérkőzés alakulásába. Újabb vereséget szenvedtek el Nukeduckék, egyre messzebb kerülnek a playofftól és a világbajnokságtól.

G2 vs VIT (Győztes: G2)

Ez az a G2 Esports, aki végiggázolt Európán és világbajnoki döntőig menetelt. Caps továbbra is bombaformában játszik, Perkz végre összeszedte magát, miközben Wunder dominálta a felső ösvényt egy Gnar választással. Nagyon egyben volt a címvédő, a Team Vitalitynek semmi esélye nem volt, ezt mutatja az is, hogy egyetlen egy objective-et (torony, sárkány, Herald, Baron) nem tudtak elhozni.

RGE vs FNC (Győztes: FNC)

A nap rangadóján Hylissang és Selfmade gondoskodott arról, hogy a Rogue-nak ne kelljen túlságosan megerőltetnie magát. Rengeteg felesleges halált gyűjtött be a Fnatic, ami megpecsételte sorsukat. Hans sama és Larssen sebzésben, Inspired kezdeményezésben tűnt ki a tömegből. A Rogue-nak belefért az is, hogy Finn egy gyengébb napot fogjon ki.

Folytatás a mai nap 16:15-től, ne feledjétek, hogy az élő, magyar nyelvű közvetítést az EsportGuru online TV csatornán és a watch.lolesports.com oldalán is nézhetitek. Ha utóbbit választjátok, akkor dropok is járnak, sőt küldetéseket is teljesíthetitek, amiknek teljesítésével értékes jutalmakat kaptok a LoL kliensen belül (például Hextech ládát és kulcsot)!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!