Két csapat ma már biztosan kiesik a DreamHack Open Summer versenyéből

Két csapat ma már biztosan kiesik a DreamHack Open Summer versenyéből

Igazi orosz rangadó lesz a mai második mérkőzés.

Legnagyobb meglepetésünkre még a világ első BIG-nek sem volt könnyű dolga a DreamHack Open Summer nyitómeccsein. Egyedül a Heroic könyvelhetett el magának könnyű győzelmet, a többieknek meg kellett harcolniuk a három pontért.

A DH Open Summer nyitómérkőzéseinek eredményei:

  • BIG 2:1 Endpoint
  • Heroic 2:0 MAD Lions
  • Complexity 2:1 forZe
  • OG 2:1 Spirit

Talán pont ezért is tűnik annyira izgalmasnak a mai nap. Ma a hétvégén vereséget szenvedő csapatok játszanak, a gyengébb csapatok már kiesnek a meccsek után, de, hogy ki is gyengébb azt aligha lesz egyszerű eldönteni.

Endpoint vs MAD Lions

Tekintve, hogy mennyire jól játszott az Endpoint a BIG ellen, ezen a meccsen azért többen fogadnának a többségében brit ötösre. Még a 2-0 is a levegőben volt a németek ellen, ahogy benne van az most a dánok ellen is.

Az ág is húzza a MAD Lionst, hiszen a FLASHPOINT győzelem után óriási hullámvölgybe kerültek, azóta elveszítették legerősebb játékosukat Bubzkjit, helyére pedig a lengyel innocent jött, így a már megszokott dán kommunikációt is angolra kellett cserélniük. A Heroic elleni meccs ugyanakkor már segíthetett valamit, talán volt idejük kielemezni a hibákat és néhányat ki is javítani, hogy ma az Endpoint ellen már labdába tudjanak rúgni. A meccs délután 13 órától kezdődik majd.

forZe vs Spirit

A két CIS csapat is vereséget szenvedett a hétvégén, így most egymás ellen kell bizonyítaniuk. A vesztes itt is kiesik majd, tehát hibákra már nincs lehetősége egyik félnek sem. A két orosz csapat most az online időszakban is sokat játszott egymás ellen, a forZe legnagyobb bánatára pedig a legtöbbször a Spirit volt erősebb. Ugyanakkor szinte minden meccsük szoros volt, nem igazán láthattunk tőlük 16-5-ös pályákat, ellenben volt olyan, ami csak a harmadik hosszabbításban dőlt el. Hasonló izgalmakra lehet számítani most is, a mérkőzés délután 16 órától kezdődik, de ez változhat az Endpoint vs MAD Lions meccs hosszától.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!