Hirdetés

Elképesztő eredménnyel zárta Raisy a 2020-as Quake világbajnokságot

A legjobb és legeredményesebb magyar Quake játékos ezúttal is hatalmas teljesítményt tett le az asztalra.

Hirdetés

Az elmúlt hétvégén rendezték a 2020-as Quake világbajnokságot, amin részt vett Magyarország legjobb e-sportolója, Birgány "Raisy" Adrián is. A Myztro Gaming színeiben versenyző játékos parádés formát mutatott végig a verseny során, de az utolsó lépcsőfokot sajnos nem sikerült megmásznia. Ettől függetlenül nem a döntőt veszítette el, hanem az ezüstérmet nyerte meg, amivel tovább gyarapította már így is elképesztő eredménylistáját.

"Megpróbáltam a legjobb formámat nyújtani, de nem sikerült, így második helyen végeztem. Gratulálunk raphanak, szép játék volt! Köszönöm mindenkinek a támogatást!"

Az alsó ágról sikerült beverekednie magát a döntőbe Raisynek, ahol hátrányból kellett volna az amerikai Raphát térdre kényszerítenie. Ez végül nem jött össze, de az Év Esportolójának is megválasztott FPS játékosnak nem lehet oka a panaszra, mivel a 150 000 dolláros összdíjazásból egy jelentősebb rész landol majd a számláján. 

Raisy jelenleg a világranglista második helyét foglalja el Rapha mögött, ezért ennél színvonalasabb döntőt kívánni sem lehetett volna. Remélhetőleg legközelebb sikerül revansot venni az amerikai e-sportolón és magyar kezekbe kerülhet a világbajnoki trófea.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • Yahoo 1 hónapja
  Gratula, nagyon szép teljesítmény!!!
  0 0 Válasz
 • Motas 1 hónapja
  Itt egy plusz ok, hogy lehetne Quake a hazai esport fesztiválokon is. Mert megint ott tartunk mint a klasszikus sportoknál, hogy amiben sikeresek vagyunk, annak kevés támogatást adunk (pénz, megjelenési lehetőség stb.) Nem igaz, hogy ne férne el a hazai rendezvényeken mondjuk egy TDM és/vagy DM kategória, meg mondjuk legyen egy királykategória is: instagib DM.
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  GG csak így tovább
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés