Esport1 közösség: Mortal Kombat 11-gyel és Doom Eternal kiegészítőkkel szép az augusztus

Esport1 közösség: Mortal Kombat 11-gyel és Doom Eternal kiegészítőkkel szép az augusztus

Befutottak az Esport1 közösség augusztusi újdonságai!

Újabb hónapjába lépett a 2020-as év, ezzel együtt pedig újabb jutalmak érkeztek az Esport1 közösségbe is. Augusztusban belecsöppenhetsz a brutális bunyó legjavába, gazdára talál egy Mortal Kombat 11 PS4-re, illetve aki megszállottja a legújabb Doom epizódnak, a Doom Eternalnak, az garantált ajándék formájában egy kitűző- és matricacsomagot vihet haza a Konzolvilág és a Cenega Hungary jóvoltából!

A Doom Eternal packot már megtalálhatod az Esport1 Piacon! Frissítés: A csomag elfogyott.

Augusztus másik nagy durranása a Mortal Kombat 11 PS4-re, mely kétségtelenül 2019 egyik legbrutálisabb játéka volt. Ezúttal nem szelvényeket kell feloldani, hanem egy egyszerű küldetés formájában csaphatsz le rá! Jó hír: Már nem kell összekötnöd a Twitch fiókodat az Esport1 fiókoddal a kezdőküldetés során, így ha eddig ez akadályozott a további küldetések felvételében, már nem fog fájni érte a fejed.

Ha ezekkel megvagy, már ott is van a neved a kalapban, valamint 200 E1 pontot is bezsebeltél, amiket mindenféle szupiságra elkölthetsz az Esport1 Piacon! A Mortal Kombat 11 2020. szeptember 11-én kerül sorsolásra!

Végül pedig ne feledkezzetek el már futó játékainkról sem; Life is Strange 2 keresi gazdáját Xbox One-ra és PS4-re egyaránt. Váltsd ki a szelvényedet az Esport1 Piacon, majd a kapott kódot aktiváld be a kijelölt nyereményjáték oldalon!


Ha viszont szeretsz inkább biztosra menni, vess egy pillantást a Code Vein és RAGE 2 játékokra is, mely szintén garantált ajándék, vagyis ha te váltod ki, te kapod meg! Ha még pontokra van szükséged a kinézett jutalomhoz, nézz szét minden nap az Esport1.hu küldetései között, ugyanis napi és heti küldetésekkel egyaránt rendszeresen készülünk Nektek!

Ám azzal is gyűjtheted a pontokat, ha egyszerűen csak aktív vagy az oldalon; olvass, szólj hozzá, szavazz, nézd a közvetítéseket, minden pontot ér:

  • Egy cikk elolvasása: 1 pont
  • Egy komment írása: 1 pont
  • Egy emoji használata a cikkeken: 1 pont
  • Egy szavazat leadása: 3 pont
  • Közvetítés nézéséért járó pontok: 1 pont/perc
  • Napi EsportGuru küldetések: 40 pont
  • Heti küldetés: 200 pont

Kellemes pontgyűjtést kívánunk!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

A borítókép csak illusztráció!

Kövess Minket!