Az NRS egyik partnere árulhatta el idő előtt az Injustice 3-at?

Az NRS egyik partnere árulhatta el idő előtt az Injustice 3-at?

A BossLogic egyik művésze, Nikolai Baslajik egy nem éppen a NetherRealms számára kedvező posztot tolt ki Twitterre.

Egyetlen képről van csupán szó, mégis a legtöbbet sejtetőre sikeredett az alkotás, mivel annyi áll rajta, hogy Injustic3. Ebben az NRS játékának címe és a következő epizód száma is együtt szerepel. Ráadásul a tweetben még meg is jelölte az úriember Ed Boon-t, a Mortal Kombat és az Injustice játékok atyját.

Nem teljesen világosvilágos azonban, hogy ez lenne-e a hivatalos bejelentő kép, viszont azt érdemes tudni, hogy a BossLogic már rengeteg másik címnél készített illusztrációt magáról a játékról, amit ilyen esetben is felhasználtak. Példának okáért az Assassin's Creed Valhallaét is ők csinálták, de a Street Fighter kapcsán a bunyós játékok sem állnak távol tőlük. Ráadásul nem is oly sokára, pontosabban augusztus 22-én tartanak egy DC-vel átitatott eseményt, a Fandome-ot, amin ott lesz az NRS mellett a BossLogic is.

A képen egyébként egy hatamas óra is látható, amely igazából egy utalás a Watchmen folytatására, a Doomsday Clockra.

műalkotást készített játékokra, beleértve az Assassin's Creed Valhalla felfedezését és rengeteg Street Fighter művészetet. A kis eseményről van szó a DC közelgő augusztus 22-i Fandome eseményéről is, tehát az időzítés megfelelőnek tűnik. A BossLogic emellett részt vesz a virtuális eseményen, és a TagRealm Studios kreatív igazgatója, Ed Boon címkével rendelkezik. Az óra bal oldalán van egy kis sárga mosolygó arc is, amely sok rajongó számára ismerős lehet, hiszen nem más, mint a Watchmen Comedian viseli. Tehát előfordulhat az is, hogy az Őrző karakterek megjelennek az Injustice 3-ban? Lenne pár érdekes harcos közülük is, az egyszer biztos. Ha az Injustice 3-mat mégis bejelentetik a Fandome rendezvényen, akkor jó kiinduló alapja lehet az új játéknak. jó társaság.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!