LoL: Kispadra került Faker, egyből elkezdték durván fenyegetni a csapatot

LoL: Kispadra került Faker, egyből elkezdték durván fenyegetni a csapatot

Megszólalt az ügyben a T1 csapat elnök-vezérigazgatója.

Nehéz döntésre szánta el magát a T1 csapat, azon belül is Kim Jeong-soo vezetőedző. A nyári szezon nem úgy alakult a háromszoros világbajnok számára, ahogy azt előzetesen eltervezték, ezért a világ legnagyobb sztárját leültették a cserepadra, hogy egy fiatal tehetséggel próbálják meg kiharcolni a továbbjutást. Az csere után elkezdtek záporozni a győzelmek, ezért a Lee "Faker" Sang-hyeok - Lee "Clozer" Jo-hyeon váltás kifejezetten jól sült el, de a rajongók a tabellán elfoglalt negyedik helyezéssel nem elégedettek.

Miután elharapóztak az indulatok a közösségben, kénytelen volt Joe Marsh, a T1 elnök-vezérigazgatója nyílt közleményben állást foglalni. Marsh kifejezetten azokhoz a fenyegető hangokhoz szólt, amelyek az online világot használják arra, hogy támadásokat intézzenek a T1 irányába.

A CEO elítéli az összes zaklató és fenyegető magatartást, sőt akár a jogi útra terelést sem tartja kizártnak, ha erre van szükség ahhoz, hogy ne károsodjon a játékosok egészsége és biztonsága. Természetesen a kritikával nincs gondja, de többen átléptek bizonyos határokat, ami mellett már nem mehet el szó nélkül. Hiába akarják rengetegen, hogy Faker visszakerüljön midre, ameddig Clozerrel ilyen jól teljesít a csapat, nincs értelme csak azért visszahozni a legendát, hogy a rajongók lenyugodjanak. A T1 célja nem más idén sem, mint bezsebelni a negyedik világbajnoki címüket, amihez ha az kell, hogy átmenetileg hanyagolják Fakert a kezdőcsapatból, akkor nincs értelme vitatni a kispadozásról szóló döntést.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!