Valóban szükséges az Object 140 buff?

Valóban szükséges az Object 140 buff?

Ez a kérdés merül fel minden tapasztalt World of Tanks játékosban látva a szuperteszt változtatások listáját.

A szuperteszten az Object 140 mellett a 121 ága és az E 50M ága is megkapta a maga változtatásait, de ez a cikk nem a kínai közepesekről, és nem is a német közepesekről szól. Sokkal inkább azt a kérdést járja körül, hogy valóban szükséges-e az Object 140 erősítése?

Maga a Wargaming is elismerte, hogy az Object 140 egy kiegyensúlyozott jármű, de ezek a változtatások egyértelműen az előnyére válnak. A lövegsüllyedés -6 fokról -7 fokra javul, a frontpáncélzat felső lemeze pedig 237 milliméterről 260 milliméterre, az alsó pedig 100 milliméterről 110 milliméterre lett növelve

Ezek persze még csak szuperteszten érvényes adatok, ráadásul nem is veszedelmes javítások, de ebben az esetben jogosan merülhet fel a játékosokban, hogy miért nem a T-62A-t erősítik, ami ugyan már a gyűjtői tank kategóriába lett átsorolva, de jelenleg is fényévekkel gyengébb az Object 140-nél.

A T-62A esetében egyrészt tényleg jól jönne a páncélzat és a lövegsüllyedés javítása, de a sebességével és a tűzerejével is lehetne mit kezdeni, hogy minimum egy szintre kerüljön Tech Tree megfelelőjével, hogy a CW kampányon választható alternatívaként szolgáljon az Object 907 és Object 140 mellett.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.