Folytatódik a DreamHack Open Summer, a mai nyertes már a legjobb négy közé lövi magát

Folytatódik a DreamHack Open Summer, a mai nyertes már a legjobb négy közé lövi magát

Ma már a rájátszásba jutás a tét.

Tegnap este frissült a HLTV ranglista, de különösebben nagy változások nem történtek. Hiába esett ki a DreamHack Open Summer versenyéből a MAD Lions, a ranglista helyezésüket ez nem érintette, ahogy a BIG és a Heroic is maradt a helyén.

BIG vs Heroic

Továbbra is a világelső és a 19. helyet elfoglaló meccséről beszélünk ma, jön a BIG vs Heroic meccs. Ez már az A csoport győztesek mérkőzése, tehát aki itt nyer az bejut a rájátszásba, a vesztesre pedig még egy mérkőzés vár majd. Hogy melyik csapat melyik szerepet veszi majd magára, azt rendkívül nehéz megjósolni.

Persze látva a BIG játékát sokan azonnal rávágnák, hogy a német többségű csapat könnyedén behúzza a meccset, de a Heroic azért nem lesz annyira könnyű ellenfél. Kétségtelen, hogy a dánokból jobban fel tud készülni a BIG, de az Endpoint elleni meccsből kiindulva a Heroic számára az is nagy fegyvertény lehet, ha az erősségeik mellett, valami olyan újat tudnak mutatni, amire egyszerűen a BIG nem gyakorolt. Ráadásul nagyon hasonló a két csapat map poolja, minden jel szerint egy rendkívül izgalmas meccs előtt állunk.

Ahogy azt már megszokhattátok, ezúttal is az Esport1 TV Twitch csatornáján láthatjátok majd a meccset, de az a legegyszerűbb ha az Esport1 felületén keresitek majd meg az adást, hiszen ott a Piacon beváltható pontokat is gyűjthettek, minden egyes percben. A BIG vs Heroic mérkőzés délután 16 órától kezdődik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!