Új fegyvereket mutattak be a Cyberpunk 2077-hez

Új fegyvereket mutattak be a Cyberpunk 2077-hez

Az biztos, hogy egy ízig-vérig RPG-ről lesz szó, csak jelenjen már meg.

Szép lassan csepegteti az információkat a CD Projekt RED fejlesztőcsapat 2020 egyik legjobban várt videójátékáról. A Cyberpunk 2077 megjelenéséig még hónapok vannak hátra, de már így is rengeteget tudni a jövőben játszódó akció-RPG-ről. A legutóbbi Night City Wire: Episode 2 részből kiderült, hogy milyen fegyverek kerülhetnek majd a játékos által irányított főhős keze ügyébe.

A közelharci és a távolsági fegyverek rajongóinak is készült meglepetéssel a lengyel csapat, ez eltérő harcmodort és még változatosabb akciókat eredményezhet. A legnagyobb újítást az "intelligens" lőfegyverek jelentik, amelyek a high-tech kialakításuknak köszönhetően akkor is telibe kapják az ellenséget, ha nem közvetlen rajtuk pihen a célkereszt. 

Igazi terminátorként zúzhattok, ha a szögekkel kivert baseball ütőre, vagy az izzó katanára esik a választásotok. A közelharcban biztosan nem lesz ellenfeletek, viszont egy idő után számolni kell azzal, hogy a felturbózott testetek nem bírja tovább a találatokat. Ahogy egy jó RPG-hez illik, a fegyverek különböző ritkaságúak lesznek, minél kevesebb van valamelyikből, annál izgalmasabb képességekkel ruházzák fel a programozók. A lövedékek között is lesznek éles eltérések, ebben a tekintetben a játék erőteljesen emlékeztet a Borderlandsre.

A Cyberpunk 2077 a tervek szerint 2020. november 19-én jelenik meg, ami nagyjából egybeesik az új generációs konzolok érkezésével is. Nem véletlen tolta el többször is a kiadó a CP2077-et, pontosan tudják, hogy mely platformokon kell nagyot villantania a játéknak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!