Előfizetéses szolgáltatás érkezik a Steamre

Előfizetéses szolgáltatás érkezik a Steamre

A Steamen már elkészült az új funkció oldala, már csak a hivatalos megjelenési időre várnak a gamerek.

Még magasabb szintre lépett a Valve és az Electronic Arts közötti együttműködés, ugyanis hamarosan érkezik a világ legnagyobb videójátékos webáruházába az EA Access, a várva várt előfizetéses funkció. A név ne tévesszen meg titeket, ez pontosan ugyanaz a konstrukció, mint az Origin Access, csak érthető okokból le kellett cserélni a platform nevét.

A Steamen fellelhető információk alapján nemcsak egyszerűen az EA játékokhoz vásárolhattok hozzáférést, hanem plusz szolgáltatások és kedvezmények is helyet kaptak az EA Accessben.

  • Exkluzív jutalmakat oldhatnak fel a tagok
  • Azonnali hozzáférés jár a legjobban kedvelt EA játékokhoz
  • Akár 10 órán keresztül is nyúzhatóak a friss EA megjelenések
  • 10% kedvezmény jár a teljes verziós EA játékokhoz és DLC-khez a Steamen

Az előfizetéses szolgáltatás az Originen két változatban érhető el, egyelőre még nem tisztázott, hogy ezek közül melyik kerül fel a Steamre. Az EA saját platformján a drágább előfizetés évente 130 dollárba kerül, ezért gyakorlatilag korlátlan hozzáférést kapnak a játékosok az összes címhez. Az olcsóbb verzió évente mindössze 30 dollárba kerül, de ez csak korlátozott lehetőségeket biztosít. Többen úgy vélik, hogy utóbbi konstrukciót veheti át a Steam, ami kifejezetten jó vételnek számít azoknak, akik nem szeretnének sokat áldozni videójátékokra.

Ti előfizettek majd a steames EA Accessre?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!