Így lehet testreszabni az új, saját stadionokat a FIFA21-ben

Így lehet testreszabni az új, saját stadionokat a FIFA21-ben

A FIFA21 tele lesz újdonságokkal, és a magyar legenda jelenléte mellett a saját stadionja is lehet a játékosoknak.

Az Ultimate Team nem véletlenül az egyik legnépszerűbb játékmód a világon, és anno az EA Sports nagyot szakított a bevezetésével. A csapat testreszabhatósága mellett viszont most egy újabb "feladata" is lesz a játékosoknak, hiszen saját létesítményüket is ráncba kell szedniük. Az augusztus 10-én érkezett trailerben kicsit bővebben is elmondták mire lehet számítani, és bár a legnagyobb hír Puskás érkezése számunkra, mégis fontos pontokba szedni mit lehet kezdeni a saját arénával.

Először érdemes azt tisztázni, hogy 3 szintje lesz a FUT stadionoknak:

FUT Stadion: Egy ultra-moder létesítmény a FUT21-es csapatodnak. Válaszd ki a himnuszod, az ülések színét, és hogy miként ünnepeljenek a szurkolók a góljaidnál.

FUT Challenger Stadion: Új Tifokat (hatalmas molinó szerű képek) és egy tetszőleges trófeát is be lehet állítani.

FUT Champion Stadion: Növelheted a befogadóképességet, és még több részletet is saját magad módosíthatsz.

Ha minden igaz, akkor még a gyepet, illetve a hálókat is lehet majd alakítani, így tényleg a saját szája íze szerint alakíthatja egy játékos az arénáját. A ráadás pedig, hogy első alkalommal lehet megadni a klubok esetében beceneveket, ami által különleges címerek, zászlók és egyéb kiegészítőket lehet létrehozni. A következő szint pedig, lesznek kártyák a stadionhoz, ezek által lehet majd még színesebbé és izgalmasabbá tenni az otthonokat. A lila színnel ellátott speciális és ritka lapok pedig még komolyabb pluszt adnak az arénához.

Nektek hogy tetszik ez a része a játéknak?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!