LoL: Gamebreaking bugokat okoz Yone Kiszabadult lélek (E) képessége

LoL: Gamebreaking bugokat okoz Yone Kiszabadult lélek (E) képessége

Sajnos még várni kell a hibajavító patchre, mivel szabadságon vannak a Riot Gamesnél.

Yone berobbant a League of Legends világába a 10.16-os frissítéssel, de nagyon úgy tűnik, hogy nem tesztelték elég alaposan a fejlesztők. A Kiszabadult lélek (Soul unbound - E) képesség őrült anomáliákat okoz, ha egy olyan másik ablityvel lép kölcsönhatásba, ami különleges CC-nek minősül. Ez alatt elsősorban a Mordekaiser és Urgot ultit kell érteni, amelyeket egyszerűen lehet dodge-olni Yonéval.

A jelenségről Vandiril készített videót, amiben tökéletesen prezentálja, hogy miként működnek ezek a furcsa interakciók. A legdurvább talán a Bard R-rel, a Sors kezének köszönhetően létrejött megállíthatatlan Yone, aki sebezhetetlenül csúszkál végig az Idézők Szurdokán.

A hibák egyértelműen abba a kategóriába esnek, amelyeket minél hamarabb javítani kéne, mivel olyan előnyhöz juttatják Yonét és csapatát, ami akár a győzelmet is eredményezheti. Ez alól talán csak a csúszkáló Yone jelent kivételt, de egy mozgó ward néha többet ér, mintha tényleg aktívan részt venne a harcokban Yasuo testvére. A Riot Games összes alkalmazottja kötelező szabadságra ment augusztus 10-étől egy hétre, ezért sincs 10.17-es patch preview. Ha ebből indultok ki, akkor még egy jó darabig el kell tűrnötök Yone gamebreaking hibáit, amelyeket elég könnyű reprodukálni, csak megfelelő reflexekre van szükség hozzá. Hiába a bugok, Yone még mindig nagyon alacsony győzelmi számokat produkál a ranked meccseken, 150 hősből jelenleg a 150. a win rate listán.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!