Ha az előző héten beléptél R6S-be akkor ajándékot kapsz a fejlesztőktől

Ha az előző héten beléptél R6S-be akkor ajándékot kapsz a fejlesztőktől

Újra aktív a MUTE Protocol játékmód a Rainbow Six: Siegeben, de a kárpótlás mellett még adódik némi hiba a rendszerben.

Már jó néhány nap eltelt azóta, hogy a Ubisoft bejelentette, pár rettentő glitch miatt kénytelenek voltak deaktiválni az új eseményt. Írtun róla, hogy láthatatlanság és további zavaró tényezők miatt szinte játszhatatlanná vált a MUTE Protocol futurisztikus játékmód, de mostanra úgy tűnik csak sikerült orvosolniuk a helyzetet.

Ezen a héten végre sikeresen leszállították a hotfixet, ami megszünteti az exploitot, vagyis a láthatatlansággal és sérthetetlenséggel kapcsolatos problémákat, valamint néhány animációt is fixál. Viszont némi gond azért felmerült, mivel a legégetőbb hibát ugyan sikerült megszüntetni, időnként az MVP animációk mégsem az előzetesen elvárt módon működnek. Emiatt továbbra is bele kell ásniuk magukat a fejlesztőknek, hogy erre a gondra is megtalálják a megoldást. Még egy fontos információt osztottak meg a közösséggel, miszerint a technikai korlátozások miatt a challengeket nem lehetett meghosszabbítani, hanem a mai nappal resetelik és újra elindítják azokat.

Mindezek ellenére viszont egy jó hírrel is szolgáltak, hiszen az augusztus 4-10. között bejelentkező játékosok bizony egy ingyen csomaggal gazdagodnak a következő napokban. Érdemes lesz tehát figyelnetek a menüt, hogy mikor jelenik meg a free collection pack, és hátha valami király cucc üti a markotokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!