Egy furcsa glitch miatt már nem elérhető a MUTE Protocol event

Egy furcsa glitch miatt már nem elérhető a MUTE Protocol event

Az élesítés után egyelőre rövid életű volt a legújabb event, de a Ubisoft dolgozik az ügyön.

Sajnálatos módon a Ubisoft kénytelen volt leállítani az alapvetően limitált ideig elérhetőnek szánt új játékmódot. A MUTE Protocol event egy nem várt problémát is magával hozott, jó néhány játékos felfedezte ugyanis, hogy a támadóknak megvan a lehetőségük a sebezhetetlenné válásra, emellett pedig még láthatatlanként is tudtak mozogni. Erre válaszul a fejlesztők visszavonták az új játékmódot, és annyit osztottak meg a közösséggel, miszerint hamarosan előállnak a javítással.

Természetesen, ha minden megoldódik, akkor meghosszabbítják a Club Challenge kihívásokat, és magát az eseményt is. Emellett pedig, amint van fejleményük azonnal közzéteszik.

Talán nem mindenki próbálta a MUTE Protocol nevezetű játékmódot, ami ezen a héten érkezett. Mindkét félnek megvan a lehetősége a teleportálásra valamilyen szinten, de a támadóknál van némi hiba a gépezetben. Egy glitch miatt ugyanis, egy metódus révén láthatatlanná és sebezhetetlenné váltak. Ehhez nem kellett mást tenni, mint a Tower déli részén startolniuk, és az épület széléről gyakorlatilag a mélybe kellett vetniük magukat, és addig zuhantak, míg végül a rendszer összeomlott, és visszapakolta a játékosokat a korlát mellé DBNO formában. Ha ezek után felszedték őket, előállt a szuperharcos formátum.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!