R6S: A Jönköping Major bemutatóvideója egy új gránátot leplezhetett le

Nem hagynak minket nyugodni a fejlesztők, máris easter eggekkel utalgatnak a játék lehetséges újdonságaira.

Tegnap kezdetét vette a Jönköping Major, az R6S-világ 16 legjobb csapata érkezett Svédországba, azért, hogy elnyerjék az idei év utolsó Six Major trófeáját. Ugyan minden csapat célja a bajnoki cím elnyerése, vannak olyan alakulatok is, akik már a 2023-as Six Invitationalre próbálják bebiztosítani a helyüket. A versenysorozathoz egy új beharangozóvideó is érkezett, amiben lehet, hogy több minden rejlik, mint elsőre gondolnánk.

Egy új gránát?

A bemutatkozóvideó megteremti azt a páratlan hangulatot, ami reméljük, hogy végigkíséri majd az egész verseny, sőt, a szemfülesek néhány rejtett utalást is észrevehettek benne. Jelenleg négy különböző gránátot ( füst, impact, flash és frag) választhatunk bizonyos operátorokkal, de könnyen lehet, hogy hamarosan érkezik majd egy új, ötödik gránát is.

A videóban ennek csak egy pici része látható, de az biztos, hogy  négy gránát mellett ott van egy ötödik is. Először egy sima robbanógránátnak tűnhet, viszont ha jobban megnézzük a képet akkor láthatjuk, hogy a lista elején is szerepel már egy frag gránát, ezért több mint valószínű, hogy egy még meg nem jelent gadgetet láthatunk a lista végén. 

Izgatottan várjuk a Major döntő előtti panelt, melyben bemutatják majd az új szezont és akár az új gránátot is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.