R6S: Minden, amit már az új Operationről már tudni lehet

R6S: Minden, amit már az új Operationről már tudni lehet

Nem csak pályával gazdagodunk a következő szezonban, hanem egy csapattal is.

Néhány nappal ezelőtt, a Ubisoft rengeteg beharangozóvideója között megjelent egy szokatlan teaser is, ami bár az új R6S-szezonhoz kapcsolódik, teljesen más újdonságot hozott, mint amire számítottunk. A játék következő nagy tartalmi frissítése az Operation Solar Raid lesz, amit bár még sok rejtély övez, sok mindent már most tudni lehet róla.

Mit tudunk eddig az Operation Solar Raidről?

November 11-én kaptuk az első videót az új pályáról, ami a Nighthaven Labs fedőnevet kapta. Ezt a pályát eredetileg a Brutal Swarm érkezésével szerették volna kiadni, de különböző problémák miatt mostanra csúszott a megjelenés. Ez a pálya a Nighthaven privát katonai cég bázisa, ami Szingapúrban található a játék világában. Nighthaven Labs névre hallgat, a bemutatóból pedig a szemfülesek már az új operátort is kiszúrhatták, aki nem más lesz, mint Solis, a védők legújabb tagja.

Kivételes módon, a két szokásos újdonság mellé kaptunk egy harmadikat is, egy teljesen új csapatot, akik a Ghosteyes nevet viselik. Ők a játék világának legújabb szereplői. A videó alapján megállapítható, hogy ennek az új frakciónak a következő operátorok lesznek a tagjai: Nokk, Lesion, Mozzie, Zero, Vigil, Maverick, Flores és az új kolumbiai operátor.

Az új operation mellett fény derült egy teljesen új ranked rendszerre is, ami a nagyon találó Ranked 2.0 nevet kapta. Sajnos túl sok részletet nem osztottak még meg velünk a fejlesztők, de elmondásuk szerint a legtöbb része a rendszernek újra lesz dolgozva, köztük a rankok és az MMR pontok is. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!