R6S: Egy lépéssel máris közelebb kerültünk a Rainbow Six Mobile megjelenéséhez

Nyakunkon a megjelenés, aminek még mindig nincs pontos dátuma.

A Rainbow Six: Siege mobilra adaptált verziója, a Rainbow Six Mobile november 8-án egy új mérföldkövet léphet majd túl. Ekkor zárul ugyanis a zárt béta, amivel máris közelebb kerülünk majd a pontos megjelenéshez. A béta lezárása után a fejlesztés egy teljesen új szakaszba léphet, végre sokkal több játékos előtt nyílhatnak majd meg a szerverek. 

A bejelentés óta tűkön ülve várjuk az Rainbow Six Mobile megjelenését és így van ezzel még számtalan R6S-rajongó is, akik végre mobilokon is átélhetik majd kedvenc játékuk élményét. A fejlesztők rengeteget hangsúlyozták, hogy a fejlesztés korai szakaszában a játékosok visszajelzése aranyat ér, ezért ha androidos telefonod van akkor a következő bétában mindenképp megéri részt venned. Holnap ér majd véget a zárt tesztelés, ami után reméljük hamar befut majd a nyílt béta is.

A játékosok két pályán is kipróbálhatták magukat telefonon, jelenleg Bank és Border a két terület ami elérhető a játékban. Operátorok szempontjából szerencsére már most sem egyoldalú a dolog, mivel 14 operátor közül választhatunk. Köztük van Sledge, Twitch, Thermite, Hibana, Thatcher, Ying, Ash, Caveira, Bandit, Rook, Smoke, Valkyrie, Mute és Recruit is. 

Mindegyik operátornak megvan a saját képessége, de mint az eredeti verzióban, itt is vannak fontos és kevésbé fontos karakterek. A játékélmény azonban minden esetben ugyanolyan, így érdemes figyelemmel kísérni a bétákat és akár részt venni rajtuk, ezzel is létfontosságú információkkal ellátva a fejlesztőket. Reméljük, hogy a napokban be is jelentik majd az nyílt tesztelés kezdetét és egy megjelenési dátum sem lenne már rossz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.