R6S: Megújul a platformok közötti játék az Operation Solar Raid érkezésével

Nem csak a ranked rendszer, de a cross-play is megújul a következő szezonban. 

Nyakunkon a Y7S4 Operation Solar Raid megjelenése, a Rainbow Six Siege fejlesztői pedig már egyre több információt osztanak meg velünk a különböző közösségi oldalakon. Nemrégiben megmutatták nekünk az új pályát, a Nighthaven labst, valamint az új operátorról is kaptunk néhány információ morzsát. Ebben a cikkben pedig a megújult cross-playről lesz szó. 

A Ranked 2.0 mellett a másik fontos, a játékmenetet is érintő változás az úgynevezett cross-play, avagy a különböző platformok közötti játék változása. Ezt a fejlesztést először 2021 júniusában harangozták be, az azóta elkészült funkciót pedig a Major döntő előtt fogják bemutatni hivatalosan.

Mi az a cross-progression?

A cross-progression egy olyan új funkció, ami megengedi a játékosoknak, hogy az összes eddigi eredményüket megosszák két különböző platform között. Ezt az ötletet már régóta szerették volna megvalósítni a fejlesztők, a játékosok által is rég várt funkció.

Sokan voltak, akik elkezdték a játékot egy konzolon, megszereztek különböző kinézeteket és rankokat, majd amikor már komolyabban gondolták, erősebben akartak játszani, akkor váltottak PC-re és kezdhették elölről az egészet. Ha a cross-progression megvalósul végre, akkor ez a probléma sem fog már fenyegtni senkit sem.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.