Complexity vs OG - Az erősebb csapat már biztos továbbjutó lesz ma este!

Complexity vs OG - Az erősebb csapat már biztos továbbjutó lesz ma este!

Délután ismét DH Open Summer közvetés, ráadásul a Complexity és az OG meccsével.

Persze, hogy a BIG volt az esélyesebb a tegnapi DH Open Summer meccsen, de azért a Heroic is labdába tudott rúgni, különösen az első pályán. Egész Infernon nagyon szoros volt a meccs, a végéről pedig egyetlen árva defuse kit döntött.

Ha nikonál lett volna kit, simán felszedte volna a bombát, simán meglett volna a 15-15 és akár az egész meccs máshogy alakulhatott volna. De nem így történt és a BIG jutott elsőként tovább a verseny rájátszásába. Ma már a B csoport nyitómeccseit megnyerő Complexity és OG játszanak egymás ellen, egyikük pedig csatlakozhat majd a németekhez a legjobb 4 között.

Complexity vs OG

Rettentő nehéz megjósolni, hogy melyik csapat lesz a nyertes. Mindkettőjüktől láttunk már szép győzelmeket az elmúlt hónapok alatt, ahogy mindketten futottak már bele csúnya vereségekbe is. A Complexity és az OG is nagy potenciált rejt magában, de egyelőre még egyikük sem tud stabil teljesítményt nyújtani. A meccset pedig csak még izgalmasabbá teszi az, hogy a két alakulat map poolja is hasonló, Nuke-ot szinte biztosan látni fogunk, ahogy Mirage-ra is jó esély van.

Tartsatok velünk ma is, szurkoljunk együtt a két csapatnak délután 16 órától!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!